Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 287 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: khabarakH »
opiate warrior pisze:
Nie ma sensu brać w obecnych czasach więcej niż 450mg (bo Antka20 nie ma i nie będzie ]

Eh, już minęły te czasy kiedy można było dostać A15 po 3.75 (to najniższa cena jaką kiedykolwiek spotkałem). A niby leki miały tanieć... Wprawdzie nie mogę specjalnie narzekać, bo u mnie w aptece stoi w tej chwili po równiutkie 5zł, więc źle nie jest.
dysocjat pisze:
niz ten waz metkat wolalbym juz kupic tussipect ;P niz jakies octy z czyms robic blee mozna sie zatruc
Istnieje subtelna różnica między tussipectem a metkatem.
Uwaga! Użytkownik khabarakH nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1997 / 120 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
a, kolego dysocjat, ta różnica dotyczy zupełnie innego działu. Postaraj się wszystkie twoje pytania/wątpliwości dotyczące tego samego pisać mniej więcej w jednym (i właściwym) temacie. Bo mnie męczy pisanie takich samych odpowiedzi w kilku różnych tematach, bardzo luźno powiązanych z tematem dyskusji. no offence oczywiscie ;)

A tak do tematu - ja nie przekraczam 450. W sumie nie wierze, że więcej mnie zrobi lepiej, a nigdy nie biorę w ciągach, więc tolerancji nie ma. Ostatnio biorę po 2-3 avio (tak zeby jedna paczuszka starczała na dwa razy) + 300 mg. Jest to moja dawka "pociągowa" - biorę jak wracam koleją do domu, wtedy te 8 h mi się tak nie dłuży, ludzie nie wkurwiają, konduktorzy są kochani a fajki palone na przyczajce między wagonami smakują najlepiej. No i jestem taki miły dla współpodróżnych - ostatnio jakiejś starszej pani w przedziale pożyczyłem sweter, żeby sobie dała pod głowę, a skacowanemu robotnikowi budowlanemu odsprzedałem colę :) Gdyby koda była powszechnie dostępna, świat byłby lepszy %-D peace'n'love: jacok
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
  • 622 / 26 / 0
Ja wczoraj metkat i.v. i po 2h 300mg kody...

Mineła godzinka.

Jechałem sobie autobusem do psychiatry po recepty na benzo... Spaliłem peta na przystanku.

A tu kurwa taki NODDING w autobusie :O Dawno tak nie miałem. Nie dorzucałem żadnych antyhistamin ani benzo tego dnia. Czyściutki od rana. Ja pierdolę.

To nie żarty - 300mg i nodding, spontaniczne pół-sny, przysypiałem i co chwila się budziłem :) Widziałem różne śmieszne rzeczy np. otwarte forum hyperreala :) Śmiejcie się śmiejcie. Ale ja miałem długą przerwę od kody/hery i na prawdę dawki rzędu 150-300mg są WYSTARCZAJĄCE. A 300mg to max. Myślę, że z antyhistaminami to by była masakra...

Czuje się zupełnie jak 2 lata temu :) Gdy zaczynałem z kodeinką :) Ale teraz nie biorę w ciągach. Niby mogę iść zarobić ale pierdolę to, nie chcę wpadać w ciągi.
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 78 / 2 / 0
Hehe, to mogę potwierdzić :) Dawki od 150-300mg bez wysokiej tolerancji na prawdę wystarczają, ba, działają bardzo dobrze. Standardowo zarzucam 225mg i zawsze jest dobrze, raz zarzuciłem troche więcej, około 270mg i w pewnym momencie się trochę przestraszyłem...
Żeby życie miało smaczek, na mej działce rośnie maczek...
  • 321 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: astaroth »
Neuro Snake pisze:
Dawki od 150-300mg bez wysokiej tolerancji na prawdę wystarczają, ba, działają bardzo dobrze.
Nie wiem co ze mną jest nie tak, ale po 150 Thio (rozpuszczone w wodzie) tylko mnie mdli i kłuje w żoładku, czuje jakis dziwny bol w głowie i ogolnie ciężko mi czasem ogarnąć co robię, jakbym się właśnie obudziła :| Przed wyrobieniem receptorów (około 5 pierwszych razy) kodeina działała jak trza, a teraz coś sie zjebało. Ktos wie dlaczego tak mam?
Meow.
  • 78 / 2 / 0
Nie wiem dlaczego tak masz, ale wiem, że powinnaś zrobić sobie smakowity ekstrakcik z Antidolu i przed jego wypiciem zarzucić jakąś antyhistaminkę, na przykład bardzo popularny dimenhydraminat w postaci Aviomarinu. Może pomoże.
Powodzenia.
Ostatnio zmieniony 19 grudnia 2007 przez Neuro Snake, łącznie zmieniany 1 raz.
Żeby życie miało smaczek, na mej działce rośnie maczek...
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
astaroth ja mialam podobnie, pierwsze kilka razy było okej a później miałam kilka takich zjebanych faz ze aż przestałam łykać kode. Muliło mnie, męczyło, fuj, oblecha ( ale troche klepalo ) I zrobiłam sobie chyba z 4 miesięczną przerwe ( chociaż niektórzy jej nie robili i łykali dalej i po jakimś czasie mijały im złe objawy ) i jak po tej przerwie zaczęłam dalej zażywać kode to już nie mam tych niemiłych efektów.
Tak więc przejdzie Ci.
I oczywiście ANTIDOL a nie thio....
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 321 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: astaroth »
Ok, dzieki za odpowiedzi :) Skoro chwalicie Antidol to kupię następnym razem ;) Brałam Thiocodin, bo nie chcę spieprzyć ekstrakcji z moim talentem :P ale kiedyś trza się nauczyć :)
Dziękować :)
Meow.
  • 1285 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
jak zaczynałem z kodą to po większych dawkach były nieprzyjemności jak: mdłości, bul brzucha, ale po pewnym czasie organizm jakby oswaja się z tą substancją, zaczyna działać jak należy a nieprzyjemne efekty ustępują.

Teraz jak biorę kodeinę to w dawkach 600-900 i już żadnych nieprzyjemności nie odczuwam. Co prawda proporcjonalnie nie jest dwa razy mocniej do dawek połowę mniejszych, ale po dużych dawkach jestem o wiele dłużej porobiony. Dawki oczywiście są teoretyczne, podejrzewam że przy mojej ekstrakcji ze 20% kody się marnuje.
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
to ja powiem cos od siebie. Zauwazyłem, że fajnie robi doładowanie. Kiedy fazka schodzi można dowalić znów i jest bosko, a podobno miało już nie działać :cheesy:
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.