Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2372 / 315 / 0
tak jak Blu pisał - w Afganistanie 3/4 plonów maku złapało jakiegoś grzyba czy inne cholerstwo.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/south_asia/8679203.stm
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 29 / / 0
Swoją drogą ciekawe ile rąk po drodze z Afganistanu np.na ulice B. dodaje wypełniacze że z pierwyj sortu na mieście jest to co jest
  • 3 / / 0
23 stycznia 2018Br0wnSugar pisze:
23 stycznia 2018Opovie pisze:

Szkoda, że tak ciężko teraz o dobrej jakości H :(

Komu ciężko temu ciężko %-D %-D

Ciężko, ciężko.. Chyba, że mówimy o WWA albo darknecie. Inne miasta to jedno wielkie gówno pod tym względem :<
Choose life
  • 12731 / 2465 / 0
W Krakowie rynek narkotyków jest "kontrolowany" przez kiboli. Obowiązuje zakaz handlu heroiną, a próby jego złamania kończą się bardzo nieprzyjemnie. Już za wypytywanie można zostać przekopanym solidnie.
  • 326 / 54 / 0
ojojojojjj jak mi xieplutkooo jskie odpreżennie... tylesie nacxzekalem ale jak warto ide odlatywac dlalej pozdro cpaczki kochane
Every time just like the last
On her ship tied to the mast
To distant lands
Takes both my hands
Never a frown with golden brown
  • 3675 / 608 / 1
Zasmakowal i już nie będzie złotego bo trzeba grzac
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 2372 / 315 / 0
24 stycznia 2018Br0wnSugar pisze:
ojojojojjj jak mi xieplutkooo jskie odpreżennie... tylesie nacxzekalem ale jak warto ide odlatywac dlalej pozdro cpaczki kochane
Wrzuć fotę i daj się nam poślinić ;)
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 3675 / 608 / 1
Z darknetu, prawda?
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 326 / 54 / 0
[mention]Retrowirus[/mention] ale ja csly czas z moim brazpwym cukierecxkiem tancuje nie zdrradzam mego kovhanka heheheh i nie nie darknet

[mention]AlienForms[/mention]

a mogw tu w tym wstku dodac? poza tym tk jest chyba od tego gddixe i Ty sie zaopatrujesz ;) i thermo wiec chyba ogarniasx co kto i gdxie i wiesz ze MOC JEST %-D
Every time just like the last
On her ship tied to the mast
To distant lands
Takes both my hands
Never a frown with golden brown
  • 591 / 144 / 0
Thermo to się do naltreksonu ślini. Co do reszty zgoda. Nawet nie próbując mogę ci powiedzieć, że będziesz miał w chuj dobry materiał, bo lipy tam nie ma. Zresztą sam wiesz.

Baaw się dobrze i uważaj z dawkowaniem. Nie chciałbym Cię widzieć w Hall of Fame.
Uwaga! Użytkownik thermogrippp nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi

Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.

Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.

KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.