Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
co do idealizowania kokainy to był bym ostrożny, to nie jest kawa!
Freud pisał kiedyś tak jak ty ale gdy poćpał trochę dłużej to zmądrzał i już nie przyznawał się do swoich młodzieńczych teorii
też słyszałem ze stosowanie takich filterków może być szkodliwe ale z drugiej strony ludzie walą here po 3 razy dziennie przez wiele lat i filtrują w ten sposób i jedyna gorąco jakie czują to te które daje im helena :)
z kawałka chusteczki higienicznej możesz też zrobić ale musisz dobrze ją urwać, dla chcącego nic trudnego
ja gdy czegoś mi brakuje a chce mi się ćpać zawsze szybko wpadnę na jakiś dobry pomysł więc improwizuj
tak jak pisałem weź sobie crack ugotuj i nie baw sie strzykawkami bo sobie krzywdę zrobisz
Igłę wbić mam w filtr i filter na łyżkę ??
majkelus pisze: Igłę wbić mam w filtr i filter na łyżkę ??
wystarczyło by trochę pomyśleć czy gdzieś poczytać albo nawet samemu coś wykombinować
ale jak tego nie potrafisz to naprawdę nie ćpaj!!
ale jest wkuwiony :) szdłem z fajką do okna i krak mi z niej wypadł i szukam tego na dywanie a tu normalnie Amba wessała. Nie ma :\
Kurwa rozpierdala mnie beztroska z jaką mówisz o tym, że rozpierdalasz sobie życie białym gównem. Do zobaczenia w pokoju bez klamek.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.