Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
POST #400
Po wciągnięciu ok 50 mg. speed był średniej jakości. Potem po 2 dniach to wyschło całkowicie i straciło 80 % swojej mocy. Jak się z tym obchodzić ? Czy speed pasta jest taka słaba ? Wiem na bank ,ze to bylo prosto z lab. podobno zjebana synteza. Przecież amfetamina taka powinna wypierdalac w kosmos. Może ktoś się wypowiedzieć ?
Przeniesiono. | STR88
Poczytajcie o procesie robienia chlorowodorku, i towar z taśmy nie jest suchy.
A suszenie, w lodówce... ahahha spoko pomysł. Bo napewno domowym garem
i masą głupich pomysłów uda się odparować to co sprawa, że pasta jest wilgotna.
I dacie wiarę. że to nie woda powoduje taką konsystencję? Do tego trzeba wiedzy, szokoły.
sprzętu i odczynników. Skoro panowie, znający się na temacie nie suszą tego. To są powody. Mokre, potasowane jest w postaci płatków. Aż nie ma ochoty się tego wciągać/
Ale te oleiste płatki, przyklejają się do ścianek, migiem rozpuszają i większa ilość i biodostępność, i ten efekt jest warty zamiany na siarczan w proszku, co przez 30 minut, ciągasz nosem, jak nie dołem to spływ gardłem, a i tak sie mało wchłonęło, bo zamiast szybkiego wchłonięcia ciekawsze jest mieć zupę w nosie.
Moja 1 myśl też była taka, by to odparować, i na łyżce odparowałem. I ten zaciągnałem ten opar co z tego się wydostał. I już od razu było jasne, że moc się ulotniła.
07 lutego 2018DrugSter pisze:
A suszenie, w lodówce... ahahha spoko pomysł. Bo napewno domowym garem
staraj się nie cytować postu bezpośredniego będącego nad Twoim - WRB
27 marca 2018Gagarin_nowy pisze: W Holandii pasta niesamowicie zajebista, tak jak ktoś pisał wyżej, rozsmarujcie ja np na blacie, poczekajcie chwilę, zebrać kartą i tak mieszać, smarować i za chwilę będzie sucha, możesz też rozsmarowac i zostawić, a później zadrapac
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.