- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Yumi Girl pisze:mieszałem (...) dostałem (...) wymiotowałem
Członek od trzech miesięcy · kobieta · 103 posty · Położenie: Katowice
[0,75 mg alprazolamu lub 1,5 mg lorazepamu + alkohol: czym to grozi?]
hehe
[0,75 mg alprazolamu lub 1,5 mg lorazepamu + alkohol: czym to grozi?]
Yumi Girl pisze: dostałem kompletnej amnestii i trochę wymiotowałem
[Depresanty - Miksy]
Rozmowy acreal
1-tramadol do podania i.v.(ampulki)
2-metadon
3-fentanyl żel, przygotowany do podania i.v + dopalany lub dopompowywany w czasie
4-diphergan i.v(ampułki 50mg/ml, kazda ma 2ml)
5-clonazepamum 2mg
mysle jak najlepiej to zrobic i jak najumiejetniej skonfigurowac miks.
1.tramal:biore zawsze rozkruszone rfetardy/ kapsulki i.v. Dawki do 3g. na raz. wczoraj 2g i.v spowodowalo dobry wjazd i okolo godziny rozluznienia.(tez retardy stosowalem
ampulki bede mial pierwszy raz, wiec mysle nad zmniejszeniem dawki(mysle nad 800-1200mg) + okolo 3-7 klonow 2mg(3 pod język, i okolo 3 doustnie)
2. myśle nad góra 50ml.
bralem 2 razy metadon
raz z niepewnego źródła 50 ml, po niecalej godzinie cala diwke i.v(200mg)- nokaut, w sensie zasnalem. zasnalem, zdazylem wyjacpompke z difka, ale pompke z iles tam tramalu, pewnie jakos 1,5g iv nie zdazylem juz podac. spalem z pompka w rece az mnie tatus obudzil. mysle ze obudzil mnie jakies 4 minut pozniej i wtedy zajebalem tramal
3. mam pod nazwa"fentanyl". dalem na lyzke zel, wlalem 5ml wody, wymieszalem, troszke podgrzalem, jakies 15 sekund nad zapalniczka, filterek i do jednej pompki 5ml. z iej zaczelem dawkowani(aaaaaaaa, jeszcze pare godzin wczesniej mialem pod jezykiem plaster 25/h tegoz samego srodka i wyplulem jak ladowalem pierwsza dawke). jak zajebalem 1, 26 roztworu to spoko, bez wejscia jakiegos masakrycznego jakprzy 3g. tramu czy przy odpaler i sen. nie wiem ile spalem. 2 raz to samo, 3 raz dawka 1,0 roztworu i tu obylo sie bez spania. teraz planuje dac okolo 1,5ml tez i.v i zobaczyc czy zasne. spalony jeden plaster nawet daje rade, al ysle ze lepiej miec pare pompek w pogotowiu z roznymi dawkami i odawac w miare potrzeby
PYTANIE:
jak byście to zmiksowali, ja mysle nad : metadon 50ml, jak sie wkreci difka z 600tramalu w jednej pompce, jak bedzie wszystko ok to najprawdopodobniej 0,8-1,0 fentanylu, powtarzane az do znudzenia, potem tez po jakims dluzszym okresie doladowywanie tramalu i metadonu. czasu jest caly tydzien na to, ale chyba towaru do srody starczy, hehe. czekam na uwagi, o klonach zapomnialem napisac, ale zjem przed tramalem oczywiscie.
piszcie w tym temacie,
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=16710
a ja stworze trip raport po wszxxystkim tu gdzie wlasnie czytasz litery bez maniery
[Depresanty - Miksy]
Rozmowy acreal
1-tramadol do podania i.v.(ampulki)
2-metadon
3-fentanyl żel, przygotowany do podania i.v + dopalany lub dopompowywany w czasie
4-diphergan i.v(ampułki 50mg/ml, kazda ma 2ml)
5-clonazepamum 2mg
mysle jak najlepiej to zrobic i jak najumiejetniej skonfigurowac miks.
1.tramal:biore zawsze rozkruszone rfetardy/ kapsulki i.v. Dawki do 3g. na raz. wczoraj 2g i.v spowodowalo dobry wjazd i okolo godziny rozluznienia.(tez retardy stosowalem
ampulki bede mial pierwszy raz, wiec mysle nad zmniejszeniem dawki(mysle nad 800-1200mg) + okolo 3-7 klonow 2mg(3 pod język, i okolo 3 doustnie)
2. myśle nad góra 50ml.
bralem 2 razy metadon
raz z niepewnego źródła 50 ml, po niecalej godzinie cala diwke i.v(200mg)- nokaut, w sensie zasnalem. zasnalem, zdazylem wyjacpompke z difka, ale pompke z iles tam tramalu, pewnie jakos 1,5g iv nie zdazylem juz podac. spalem z pompka w rece az mnie tatus obudzil. mysle ze obudzil mnie jakies 4 minut pozniej i wtedy zajebalem tramal
3. mam pod nazwa"fentanyl". dalem na lyzke zel, wlalem 5ml wody, wymieszalem, troszke podgrzalem, jakies 15 sekund nad zapalniczka, filterek i do jednej pompki 5ml. z iej zaczelem dawkowani(aaaaaaaa, jeszcze pare godzin wczesniej mialem pod jezykiem plaster 25/h tegoz samego srodka i wyplulem jak ladowalem pierwsza dawke). jak zajebalem 1, 26 roztworu to spoko, bez wejscia jakiegos masakrycznego jakprzy 3g. tramu czy przy odpaler i sen. nie wiem ile spalem. 2 raz to samo, 3 raz dawka 1,0 roztworu i tu obylo sie bez spania. teraz planuje dac okolo 1,5ml tez i.v i zobaczyc czy zasne. spalony jeden plaster nawet daje rade, al ysle ze lepiej miec pare pompek w pogotowiu z roznymi dawkami i odawac w miare potrzeby
PYTANIE:
jak byście to zmiksowali, ja mysle nad : metadon 50ml, jak sie wkreci difka z 600tramalu w jednej pompce, jak bedzie wszystko ok to najprawdopodobniej 0,8-1,0 fentanylu, powtarzane az do znudzenia, potem tez po jakims dluzszym okresie doladowywanie tramalu i metadonu. czasu jest caly tydzien na to, ale chyba towaru do srody starczy, hehe. czekam na uwagi, o klonach zapomnialem napisac, ale zjem przed tramalem oczywiscie.
piszcie!
[metadon 50ml+ampulki tramal 600+10mg klona+1,0mg fentanylu i.v]
Rozmowy acreal
Metadon ma silne powinnowactwo do receptorów i chodzi o to, że fentanylu i tramadolu praktycznie nie poczujesz :) Bo nie mają na tyle "siły" aby wypchnąć metadon z receptora i się wpierdolić na jego miejsce :)
Sprawdzone - brauniarze, którzy dobierają do metadonu hel to muszą dużo pierdolnąć bo towaru się nie czuje. Na prawdę.
A co do reszty się nie wypowiem bo nie brałem fentanylu i nie robię takich ekstremalnych miksów :)
Słuchaj, w ogóle 50mg metadonu to końska dawka... Zależy jeszcze od kogo masz i czy rozcieńczany. Ja po 50-tce to bym chyba zapaści dostał. Bo jak się odtruwałem od hery to po 20ml byłem trochę najebany :)
Rozmowy acreal
lucyper2 pisze: Tylko żeby w okolicy był ktoś, kto wezwie karetkę jakby co...
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.