Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 9344 / 1813 / 2
08 stycznia 2018Franklin27 pisze:
https://bazalekow.mp.pl/lek/74201,Afobam-tabletki będę to miał pochodna benzodiazepin wie ktoś czy po tym będzie bomba czy coś czuć po tym? Wiadomo ze zmieszam to z alko ale pytanie czy to działa bez alko jakoś? Czy nic? Jak wziałbym z dwie tabsy działało by?
To alprazolam.
Lipa jak wszystkie benzo do stimow.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 17 / / 0
A oki dzięki za pomoc Stteetart. Czyli lepiej tego nie łykać? Czy ze 3 walnąć z zwykłej ciekawości?
  • 1141 / 116 / 0
Powtarzam po raz ostatni:

BENZO DO STIMÓW JEST OK KIEDY:
- faza jest za ostra i chcesz by było lżej
- wówczas bierzesz daną dawkę danej benzodiazepiny (nieistotne jakiej, bo z reguły wszystkie powinny zdać egzamin) i TYLE - KONIEC.

BENZO DO STIMÓW NIE JEST OK KIEDY:
- jesteś na stimowym ciągu i wpierdalasz tabletki żeby usnąć
- kiedy wpierdalasz tabletki uspokajające, a potem wciągasz kreski
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9344 / 1813 / 2
Problem sie zacznie jak benzo pusci.
Tfu problem wroci.
Wchodzić i głosować
  • 4894 / 853 / 0
Benzo jest dobre tylko wtedy gdy już kończysz tripować a nie da się usnąć i ten stan Cię nie zadowala. Co do ciągu nontoper stimy+benzo to jest to niebezpieczne bo czujemy się pozornie normalnie a zrycie przychodzi niespodziewanie :)
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 270 / 13 / 0
No tak ale jesli ktos co leci tylko co sobotę dajmy na to
Chce isc w koncu spac, bez shiz, panik itd. Nie lepsze dla ciala i psychiki jest wrzucenie benzosow i pojscie spac niz meczarnie na zwale?
  • 4894 / 853 / 0
Dokładnie tak tylko trzeba trzymać rękę na pulsie i ten raz w tygodniu to musi być maks. Wtedy jest spoko i bez zrycia a po śnie benzodiazepinowym wstajesz jak młody Bóg.

Też dla was sen benzodiazepinowy jest w chuj odprężający i lepiej się wysypiacie niż na trzeźwo? Bo ja tak mam .

No i oczywiście ja jak to ja nie potrafię utrzymać psa na smyczy i popuściłem lejce cisne ze 3 razy w tygodniu mixy , mixy , mixy . Zioło, feta , alko , benzo , neuroleptyki .
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9344 / 1813 / 2
10 stycznia 2018thcon22 pisze:
No tak ale jesli ktos co leci tylko co sobotę dajmy na to
Chce isc w koncu spac, bez shiz, panik itd. Nie lepsze dla ciala i psychiki jest wrzucenie benzosow i pojscie spac niz meczarnie na zwale?
NIE!!!
- Odwraca rem i nie-rem sen NIE jest regenerujacy.
- ZZahamowana zostaje neurogeneza
- potem dochodzi odbicie zwrotne i wszystko wraca- po dluzszym czasie trzeba bedzie zazywac benzo

Wszystko co tu opisujecie to hipoglikemia wypranie z mineralow i nadmierne cpanie.
Ba wiekszosc tych sajdow wynika z uzytkowania benzo.
Wchodzić i głosować
  • 270 / 13 / 0
@Stteetart po części się z Tobą zgodzę ale po części nie mogę

1. Nie każdy kto ratuje się benzosami jest z góry skazany na uzależnienie od nich, więc NIE ZGADZAM się z tym że tak czy siak do nich wróci. - Ja używam ich tylko jako ratunek, mając je cały czas w szafce

2. " Wszystko co tu opisujecie to hipoglikemia wypranie z mineralow i nadmierne cpanie." -Jak dla mnie - po części prawda. Zawsze na stymulantowym locie dbam o to, woda+miód+cytryna+sól himalaska+kiwi+banany+granaty+awokado i inne rzeczy zawsze próbuje w siebie wcisnąć, nie zauważyłem poprawy w odczuciach, no może lekka ulga psychiczna z samej świadomości, że jakieś witaminy się przyjęło.

3 pamiętam te zwały gdy naprawdę miało się już wszystkiego dośc, długa kardioshiza i inne jazdy gdzie człowiek bez benzo męczył się dosyć długo, zasypiał i budził się, niby spał ale i tak czuł się jak szmata więc ten sen na czysto też NIE BYŁ REGENERUJĄCY, na to potrzeba czasu. Z mojego punktu widzenia i doświadczenia dużo lepiej -jak dla mnie- wrzucic benzo, wyciszyć się, i pojsc spać niż trząść się i shizować długi czas przed snem. Ulga psychiczna przede wszystkim, bo te zwały bez leków odrzucały mnie od przyjmowania stymulantów cały czas. Może też zależy o jakich lekach mówimy, na mnie najlepiej działa relanium a to nie jest zbyt mocna benzodiazepina
  • 9344 / 1813 / 2
[mention]thcon22[/mention] przesledz ten temat:
nietypowe-stany-stymulantach-t38247-10.html

Pamietaj:
- za sen odpowiada melatonina NIE GABA.
- izotonik ktory opisales bez jedzenia nie pomoze. Zbije problemy ale nie poprawi hipoglikemii. Miod pomoze na krotko - da zastrzyk energi ale krotkotrwaly.
Do tego zeby nie pokrecic metabolizmu kolejne kroki musza byc przemyslane (np tluszcze odpadaja)

- relanium przez dlugi omres poltrwania to mocno sredni pomysl.

- po cpaniu np releaserow najlepsze sa inhibitory wychwytu zwrotnego. Duza czesc zwaly to pustka w receptorach i bialka wychwytu tez sa "bezczynne".
Pusto tu, pusto tam wiec logiczne ze beda klopoty..

- przy inhibitorach czesto klopotem sa znowu gotujace sie bialka wychwytu. Tu starczy zastosowac releaser i rozladowac ten bajzel.
Inna kwestia to nadmierne uruchamianie pompy sodowo- potasowej i hipoglikemia

- polecam tez pkt 5
https://hyperreal.info/kuchnia/Alfa-PVP

Dobra dalsze pytania sugestie itd prosze juz wrzucac w dzialy dedykowane konkretnym zagadnieniom.
Wchodzić i głosować
ODPOWIEDZ
Newsy
Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Marihuana a zdrowie jamy ustnej: Nowe badania kontra nikotyna i snus. Co szkodzi bardziej?

Największe jak dotąd badanie długofalowego wpływu marihuany na zdrowie wykazało… tylko pogorszenie stanu dziąseł – a i to w mniejszym stopniu niż przy używaniu tytoniu czy snusa! Nie zaobserwowano innych poważnych negatywnych skutków zdrowotnych.