Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / 1 / 0
Czy teoretycznie możliwe jest wejście speeda z zarzuconej wcześniej bombki, kiedy śpimy? Np w takiej sytuacji ze jesteśmy zmęczeni, zarzucamy jakiś keton, ale jednak zasypiamy zanim w ogole poczujemy efekty. Co wtedy? Obudzimy się, czy może po prostu prześpimy 'faze'? Można w sumie się od tego przekręcić?
  • 174 / 17 / 0
Kiedyś przedawkowałem coś o profilu speedowym.
W panice wypiłem mnóstwo etizolamu i zasnąłem.
Czyli zasnąć można z odpowiednim wspomaganiem.
Ale to, co tam w środku ma na speedzie zapieprzać i tak będzie zapieprzać.
Więc scenariusz przekręcenia się jest oczywiście możliwy.
Wolałbym nie sprawdzać, czy się przed faktem obudzisz, czy nie :)
Ceterum censeo Roseum delendam esse
  • 77 / 11 / 0
Zależy jak bardzo jesteś zmęczony. Jak masz nieprzespane noce i lecisz któryś dzień w ciągu to tak. Natomiast tak zupełnie na czysto to powinno cie obudzić.
  • 1889 / 72 / 3
Tak, załaduje się. Ja zasnęłam na kilkutygodniowym ciągu chwilę po podaniu metkata i obudziłam się 2 h później - czyli na afterglow.
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 4894 / 853 / 0
Przypadkowo dałem karmę.

Potwierdzam ja po 3 miesiącu na amph waliłem kreski na lepsze spanie %-D
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 33 / 1 / 0
Kiedys kumpel usnal po pijaku dalismy mu bombke po poł godz obudzil sie i byl na speedowany jak cholera takze amf zadziala na pewno chyba ze juz cie prawie nie klepie
  • 1 / / 0
Potwierdzam, sam tak kiedyś zrobiłem. Obudziłem się około godziny 13:00 z zamiarem aktywnego wykorzystania dnia więc po szybkim śniadaniu przyjąłem dość sporą bombę ale jak to po jedzeniu szybko złapała mnie senność i zasnąłem jeszcze na jakieś dwie godziny po czym faza sama mnie obudziła [emoji16]
  • 200 / 16 / 0
Ja jak bylem strasznie zmeczony, w ciagu na mdphp, zajebalem malego szczurka, szybkk zasnalem, ale po 5 minutach zlapal mnie paraliz senny (cialo chcialo spac, mozg sie obudzil [emoji16])
Kolejne dwa dni (po owczesnym wyspaniu sie) eksperymentoaalem dalej, dwa dni z rzedu byla sytucja, ze godzine po lini mdphp zarzucilem etizolam, probujac zasnac rowniez po chwili lapal mnie paraliz senny. Za tydzien celowo i swiadomie to powtorzylem i rowniez lapal mnie paraliz senny
Kolejnych eksperymentow z tym zaprzestalem [emoji16]
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.