SpalamTo pisze:Ja mogę nawalić 20 tabletek do ryja.
Ale za to Antek mniam, mi smakuje. Taki szpitalno-jałowy smaczek.
Po czasie, przeżwyciężyłem irracjonalny, dławiący lęk i z dnia na dzień przeszedłem na tryb płynny, tym sposobem całkowicie eliminując to zagadnienie.
Spróbuj i Ty!
Antka zaś nie tykałem na tyle serio aby pamiętać jego aromat i konsystencje jako szczególnie dotkliwą dla mych kubków smakowych.
Drobna dygresja - PST smakowało.
Mam tylko jedno, serio nieprzyjemne wspomnienie z epoki thio gryzionego - gdy jako nowicjusz popiłem tę papkę piwem...
Antka do dzisiaj piję z zatkanym nosem ;d polecam metodę, jak komuś eliksir nie smakuje
A syrop thio mniam
Z piwkiem zaczyna wchodzić po paru minutach, tylko że krócej działa niż tabsy :-/
Przeczyta twoją odpowiedź i odpowie na twój post, chyba że znów dostanie bana :cheesy:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
:motz: :motz: :motz: :motz: :motz:
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
06 stycznia 2018oralnydzikus pisze: Nie no, po lotach na helu , majce liczyłaś że 150 Cie poklepie ?? Przerwa 3 tygodnie to za mało po tak wyjebujących tolerancje substancjach. Kapryśność kody też może mieć swój udział, ale wątpię.
Wskakując na wyższy szczebel, kodą można leczyć gile.
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.