Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Przychodzi naćpana córa do domu... Co robisz?
Mówisz : A ja w twoim wieku...
11
8%
Bijesz ją dotkliwie...
8
6%
Przeszukujesz jej kieszenie ( bo może jeszcze coś zostawiła na później)
10
7%
Podajesz jointa
10
7%
Odbywasz z nia poważna rozmowe , na temat narkotyków
80
59%
Każesz wejść na https://hyperreal.info/
17
13%

Liczba głosów: 136

ODPOWIEDZ
  • 59 / 3 / 0
Przypuśćmy że niektórym z nas urodzą sie w przyszłości zdrowe dzieci . Dzieci te będą dorastać najpierw fajka , browarek i pewnego wieczoru zobaczysz swoja pociechę naćpaną ,prawie jak ty w latach świetności...
Co byś zrobił? Jak byś zareagował/zareagowała gdyby twoje dziecko powiedziało Ci o kłopotach z dragami...
Jeżeli był taki temat to niech ktos to zniszczy...
To nie moje są słowa...
<><><>><<><><><><>
Mogłem być kałem albo kosmosem...
>>>>>>>>>>>>>>
mr. don igrkupe we własnej osobie !!!
  • 176 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ironia »
Na pewno czekałaby nas poważna rozmowa. Dziecko musi sobie uświadomić, jakie konsekwencje ma zażywanie narkotyków. A co z tą wiedzą zrobi zależy wyłącznie od niego. Na pewno jeśli przyznałoby, że ma z tym kłopoty, zaproponowałabym pomoc [specjaliści, leczenie etc.]. Na pewno bym nie przestała kochać takiego dziecka, bo ono potrzebuje jeszcze więcej zrozumienia i miłości. Ale to, czy będzie dalej brało czy rzuci zalezy od niego.
Nie mogę przecież wymagać posłuszeństwa w tej sprawie, skoro sama nie byłam dobrym przykładem.
Uwaga! Użytkownik ironia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 180 / 3 / 0
Po przeczytaniu tematu najchetniej chcialem zaznaczyc Powazna rozmowe i Przeszukanie kieszeni, ale tak naprawde to teraz sam niewiem co do tych kieszeni. Pewnie w realnej sytuacji okazalo by sie jak bym zrobil, ale napewno bez bicia, podawania batow i odsylania na H, bo moze sobie znajdzie tu jeszcze wiecej zabawek, chociaz nie ukrywam ze jak sie tylko chce to te forum mozne dac wiecej przestrogi, niz innych rzeczy.

Pozdro
Nie boję się juz...
Ja umrę   
Ja umrę...
  • 1238 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
Pierwsza sprawa to taka że nie wiadomo czy doczekam się dzieci, albo się na nie zdecyduję. Po drugie to nie wiadomo czy H jeszcze będzie istniał.. być może czempion dostanie moda i rozpierdoli wszystko w cholere ^_^ Ale przyjmijmy że mam dziecko, a dokładniej córkę jak to wyszło w założeniach. Wpada do domu naćpana. Cóż. W takim wypadku będzie już po fakcie dokonanym więc żadne bicie nie wchodzi w rachubę. Przywołam ją grzecznie żeby usiadła koło mnie i spróbuję się dowiedzieć jakie ma na ten temat poglądy a następnie powiem jej jakie ja mam do tego podejście. Spytam się na czym teraz jest, ile to trwa. Zdaję sobie że rozmowa nie będzie łatwa.. W dalszym wypadku zażądam informacji czy nie ma tego więcej. Jeżeli będzie to kwas, grzyby, mj albo salvia to skonfiskuję i zjem później. W innych wypadkach postąpię tak samo, lecz będzie to miało inny wpływ na dalszy przebieg sytuacji. Ogólnie nie pozwolę by to zaszło za daleko, nie za często(w wypadku wymienionych dragów). By za każdym razem ze mną rozmawiała. A ja już znajdę sposób by to jakoś z początku rozwiązać.
Jeżeli okaże się że wpadła w nałóg to tylko leczenie. Sam bym tak postąpił w swoim wypadku. Jednak robiłbym wszystko żeby używała dragów z głową. I jeżeli już, to tylko psychodeliki. Może nawet skusiłbym się na kilka wspólnych podróży. ;] Ale szczerze, to podałem tylko najbardziej prawdopodobną wersję. Sam nie wiem jakbym do końca zareagował. W dużej mierze zależałoby od tego czym się naćpała..
לאכול חומצה!
  • 14 / / 0
Nieprzeczytany post autor: BlessJah »
ironia pisze:
Na pewno bym nie przestała kochać takiego dziecka,
Przestać kochać? Co za pomysł? Matka, która nie kocha własno... powiedzmy: osobiście urodzonego dziecka to skrajny przykład odczłowieczenia. Nie ma takiej rzeczy na Świecie, która mogłaby usprawiedliwić matkę niekochającą swojego dziecka.
Uwaga! Użytkownik BlessJah nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 755 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: rysiekzklanu »
nacpane dzieci, wlasne nacpane dizeci to faza ;]
ale jakie lata swietnosci ? lata swietnosci jeszcze za jakis czas :-D
zalezy czym nacpane dziecko to ono bedize i ile bedize mialo lat ono.
kiedys ktos napisal, ze jak zobaczy dziecko swoje nafukane w domu, to zzrobi mu tAAAki obiad i kaze wpierdolic bo ojezus bedzie przypal. nie bede tolerowal opiatow i czestego najebactwa alkokolem, a pozatem chuj cie wie jakie to narkotyki beda za 20 lat. mam nadzieje ze moj diler bedize mial je jako peirwszy i bede mogl sprawdzic czy nie zagrazaja moim bliskim.
napewno zajebiscie jest zjesc grzyby i dropsy i kwasa i zjarac sie i wciagnac wpizde koksu na niedzielny obiad, nie mam zadnych watpliwosci co do tego. ale co to za rodzina ;( chyba tylko f filmach.
najpierw trzeba miec druga polowe ktora rozumie to samo tak samo.
powiem swoim dzieciom, kiedy beda juz rozumialy cos, np. w wieku 10 lat, ze w miare rozsadne zazywanie narkotykow przynosi rozsadnie myslacym ludziom rozmaite kozysci w niezmiernej ilosci i ze nalezy cpac.

przeciez nie bede oklamywal wlasnych dzieci
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
gdyby dzieciak wpadł do domu naćpany to niezrobiłbym nic, udawałbym że nic nie widze, zadbałbym o to żeby bezpiecznie położyło się spać. wszyscy wiemy czym jest bad trip, nie chciałbym żeby dzieciaka coś takiego spotkało, a rycie bani na fazie na pewno może go spowodować.
na drugi dzień - szczera rozmowa, przede wszystkim dowiedziałbym się jakie podejście do życia ma dzieciak, bo przy ćapniu ma to kluczowe znaczenie. nie wykluczone że taką rozmowę przeprowadziłbym na mdma - raz ze zaproponowanie dzieciakowi dragów mogłoby wywołać skruchę, dwa że na mdma rozmowa byłaby 100 razy bardziej szczera i emocjonalna.
  • 52 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kuba »
najprawdopodobniej to - "Odbywasz z nia poważna rozmowe , na temat narkotyków", aczkolwiek mowilbym cala prawde, wszystko, co na ich temat wiem. ciezko mi okreslic, jak to bedzie za te pare, parenascie lat. na pewno sporo sie zmieni, ale na chwile obecna takie byloby moje stanowisko. zadne bicie, przeszukiwania - tylko rozmowa.

gorzej bedzie sie tylko tlumaczyc, jesli dziecko spyta, czy ja bralem.. w zasadzie nie ma dobrej odpowiedzi
  • 1238 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
Ogólnie to wszyscy macie rację. A najogólniej to ciężki temat i orzech do rozgryzienia. W szczególności dla nas. Z naszą przeszłością.
לאכול חומצה!
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
hmm ja nie wiem co by było gdyby ale wiem co jest teraz w relacji ja-moja mama
wiec jeśli chodzi o alkohol i trawe to nie ma problemu, nie przeszkadza jej to, ba, mało tego, moge pić i palić z nią ( ale tego nie robie, wiadomo- lepsze mam towarzystwo do zabawy ) ogolnie moja starsza to alkuska i czasami jara, mi tez na to pozwala, nie wiem co by bylo z innymi dragami, kiedys czytałam jej wiele o Salvii i sie jej spodobało, pewnie bysmy mogły ją palic ale nie kontynuuje tematu.
jak jeszcze miałam ojczyna to on w sumie miał to gdzies, tylko sie bal zebym mu jego koki nie zabrała, ale jak on byl to ja nawet nie wiedzialam ze on cpa koke.

jak bede miala dzieci to pozwole im czasami wypic i zacpac ale bede chciała to kontrolowac- jak w szkole bedzie im dobrze szło i będą grzeczni to w weekendy wolna ręka, aczkolwiek bede chciała ich jak najwięcej poinformować o ew. zagrożeniach, zaloguje ich na hyperze :)
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...