Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1016 / 97 / 0
Co prawda majkę znam krótko, ale też oczekiwałem czegoś znacznie lepszego. Jestem zdania że jeżeli ktoś próbował wcześniej oxy/nie zawsze ma warunki do strzelania (albo nie lubi) to też się trochę rozczaruje. Najgorszy czas działania i to że w ciągu zostaje tylko iv, chyba że ktoś lubi lewatywy sobie robić albo ma wagon MST 200 i może łykać garściami.
The child is grown
The dream is gone
  • 341 / 55 / 0
no a ja sobie zamowilam 2 paczuszki panny sedatywnej w ampułkach, domięśniowo bo jak inaczej jak żyły dormicum zeżarło :( i juz nie moge sie doczekac, hui ze przepłace, ale przynajmniej ze sprawdzeniem zawartosci i otwarte opakowania, no wody w ampulke nie wleje i nie zaklei superglutem. wiec towar prawie pewny o ile wysle, modle sie do wszystkich bogow oby tak bylo, gosc ma kilkukrotne przebicie na mnie wiec w wala raczej nie zrobi.... nie moge sie doczekac :) a te emesteki i sevredole, dla mnie gówno warte, jeszcze dolargan idzie... niby słabsza petydyna, ale warto probowac nowosci ktore leczą :D :D

kolego wyzej chyba nie znasz jeszcze dobrze potencjalu majki... a zmieszana z herą to o boże... orgazm, ale sama majka tez jest mega bynajmniej byla, nie wiem jak teraz bedzie... może nie ma takiej euforii ale jest i tak pieknie... mowie o ampulkowej.... bo niestety sevredole i inne msteki to dla mnie o dupe potłuc, no chyba ze sie je zaacetyluje do heleny
Codzień mówisz słodko weź mnie lub się skręć
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie

by kometh
  • 917 / 235 / 0
^^widzę że nie tylko ja lubie ten mix ,50mg majki i setka brązu,to euforyczne wejście mniam,natomiast na samą morfinę bardzo szybko tolerancja rosnie,i przy cenach czarnorynkowych szybko można zbankrutować.
  • 12800 / 2488 / 0
29 grudnia 2017Kometha pisze:
... gosc ma kilkukrotne przebicie na mnie wiec w wala raczej nie zrobi....
Nie byłbym taki pewny : ) W sensie fakt, że sprzedaje X razy drożej, niż w aptece nie chroni przed wyjebką. Ktoś gdzieś opisywał, że też zamówił ze sprawdzeniem zawartości, wszystko ładnie zapakowane, tabletki wyglądały OK, ale i tak finalnie okazało się, że kupił za kilkaset złotych trochę skrobi : )
  • 341 / 55 / 0
30 grudnia 2017jezus_chytrus pisze:
29 grudnia 2017Kometha pisze:
... gosc ma kilkukrotne przebicie na mnie wiec w wala raczej nie zrobi....
Nie byłbym taki pewny : ) W sensie fakt, że sprzedaje X razy drożej, niż w aptece nie chroni przed wyjebką. Ktoś gdzieś opisywał, że też zamówił ze sprawdzeniem zawartości, wszystko ładnie zapakowane, tabletki wyglądały OK, ale i tak finalnie okazało się, że kupił za kilkaset złotych trochę skrobi : )
wiem, ze robia w chuja, ale do fiolki mi nie wleje wody i nie zaklei :) gadalam przez telefon wydawal sie ok, ale roznie z ludzmi bywa zobaczymy :) dziwi mnie to ze ludzie nie ida na policje jak im leki nie przyjda takie jak powinny... mnie np jak sprzedawalam klony (juz tego nie robie, bo trafilam na policje wlasnie) gosc oskarzyl o oszustwo, bo mu paczka nie doszla, a to byla wina poczty bo ja paczke wyslalam i musialam sie tlumaczyc na psach na szczescie nie wiedzieli co to klony powiedzialam ze suplement diety i nawet nie sprawdzali jak to na komisariacie na zadupiu %-D
ja mialam dobre doswiadczenie z O24, zawsze wszystko dochodzilo nawet jak wplacalam kase na konto, nie wiem pozmienialo sie przez te kilka lat tyle?

by kometh
  • 1794 / 124 / 0
06 czerwca 2017SandS pisze:
@twsoul71 - nie trzeba podgrzewać. Reszta się zgadza. 20mg na początek będzie ok, ja też tyle waliłam, mając tolerkę na kodę, czy tam buprę i było spoko.
Ja na tolerce 600mg kody (a nawet i 450, bo szejsed brałem jak chciałem mieć fajniej) puknąłem 200mst iv i wielki chuj, najwyżej 1.5 razy mocniej od kody + nieuchwytne od dawna przy kodzie ciepełko :).
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 2 / / 0
29 grudnia 2017AzureDream pisze:
28 grudnia 2017idynamite pisze:
Boże szkoda że nie mam dostępu do M. Czytam wasze odpowiedzi i ślinka aż leci.
Może kiedyś uda się posmakować a pakować się w wyszukane analogi fenta nie mam zamiaru. Chociaż fentanyl pod językiem w plastry fajnie zadziałał
morfina wcale nie jest taka wspaniała jak Ci się wydaje, serio. Dla mnie nawet pierwsze razy nie były niczym szczególnym. Jedynie duże dawki dawały w miarę zadowalający efekt. Po dłuższym ćpani już w ogóle prócz wjazdy nie ma nic fajnego. Szczerze Ci powiem, że zawsze o wiele bardziej podobał mi się haj na makach. Raz dało się trzymać jakichś określonych dawek i odstępów czasowych a dwa na prawdę dawał mi o wiele lepsze efekty. Gdyby można było brać mak iv w jakiś w miary normalny sposób do przerobienia, to nawet 5 minut bym się nie zastanawiała i wyjebałabym morfinę do śmieci.
Nie wiem co bierzesz, ale zatanów się 10 razy czy na pewno jest warto próbować Majki. Weź pod uwagę to, że w większości wypowiadają się tu osoby , które są wjebane w morfina i często mówią wymieniają więcej zalet niż w rzeczywistości ma. Serio, gra nie warta świeczki.
Spróbował bym tylko w sumie dla "zaliczenia" kolejnej substancji. A morfina to w końcu klasyk. %-D Może też dlatego tak pisze ze mam juz dość długa przerwę od jakich kolwiek ciekawych umilaczy życia, tym bardziej od opio. maku nigdy nie trafiłem klepiacego może w okolicy się kiedyś pojawi.
  • 341 / 55 / 0
no i majka ampulkowa mi przyszla i doltard 100 :) przeplacilam ale coz, przynajmniej nie dostalam lewego towaru, i gosc tez cpun, ktory sprzedawal :D tylko ze sie w stymulantach lubuje. dzis dosmiesniowo 20 mg, wzmocnione młodsza siostrą :) i bylo bosko. Nie chce opiatowych ciągów, tylko tak na sportowo, od czasu do czasu. Więc majeczka sobie stoi i czeka na okazje :)

by kometh
  • 3 / / 0
Heja heja, włączam się do dyskusji o ukochanej morfince;]]]]
Biorę morfinę w postaci roztworu iv od paru dni a wcześniej tylko oralnie, to moje pierwsze razy dosłownie z iniekcjami ale to mniejsza jeżeli chodzi o sposób podania bo i po tym i po tym mam te same objawy prawie że i zastanawia mnie dlaczego pod wpływem majeczki zamiast byc spokojna to jestem strasznie wybuchowa, przysypiam rowniez masakrycznie (tak bardziej po zastrzykach), potrafie być bardzo agresywna (ale nie aż tak, żeby kogoś pobić czy coś), gwaltowne ruchy typu zarzucanie głową w każdą stronę i nie tylko, agresja wobec przedmiotów. Euforię również czuję oczywiscie, nie pomijając jej;]. Ale tamte emocj ich potem jakby więcej. To tak wyglada zjazd czy co jest ze mną kurwa nie tak?? Jakaś żenada. Po prostu chciałabbym się dowiedzieć o co z tym chodzi;__;
  • 549 / 179 / 0
@werq, no ewidentnie coś z Tobą jest nie tak :-p Majeczka tak nie powinna działać; przy pierwszych razach dożylnie, to potrafiła mnie ona uspokoić i wprawić w błogostan na dobre kilkanaście godzin. W ogóle przy opio bardzo rzadko, o ile wcale, występuje coś takiego jak zjazd, a wkurwienie... no ja znam tylko to jedno jedyne wkurwienie - że faza przechodzi. Ale o ile nie wali się w ciągach, to jest ono praktycznie niezauważalne. Może po prostu majka nie podchodzi Ci jako taka, i czas się przerzucić na inne dragotyki ;-)

Tymczasem ja mam inny problem... jako że ćpam w ciągu (około dwuletnim, ale nie od początku na majce), już mi schodzą dawki rzędu 300 do nawet 600mg/doba, co jest porażające, bo tyle to ja owszem, mogę brać, ale kodeiny. Bardzo chcę ją ograniczyć, no i w sumie teraz przez kilka dni poszło "jedynie" 200 dziennie wow, co za sukces. Może ktoś, kto miał taki sam problem zapoda jakiś czarodziejski sposób na ograniczenie ciśnień...?
Here is my tribute to morphine
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.

ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.

Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.