Zasnęłam, lęki się wyłączyły.
Jednak po jednej tabletce, po 10 godzinach od zażycia, nastąpiło otępienie, drżenie rąk, upośledzenie intelektualne - parzyłam kawę w ekspresiku na gazie, palnik jest za duży, więc trzeba ekspresik ostrożnie postawić i nie dotykać, zapomniałam o tym, podniosłam pokrywkę, ekspresik się wywrócił wylewając wrzątek. Na szczęście lek nie upośledził mojego refleksu, odskoczyłam, dzięki czemu uniknęłam oparzenia nóg. Także tego.
17 grudnia 2017meer pisze: (taka jak w letni dzień na plaży).
Perazyna to stary lek, lepiej wziac sie za cos nowszego.paliperydon ( jak jest w PL ), klozapina, Rysperydon, olanzapina.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Odpowiadam UJebanemu: dla mnie zdecydowanie źle.
W wieku lat piętnastu
02 stycznia 2018oslonautka pisze: myślicie ze perazyna nada się na zjazd po stimach? Jeśli tak to w jakiej dawce?
W wieku lat piętnastu
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.