= wklejka z wąrku ogolnego
100 kg, rok wczesniej masa 3mmc wczesniej 4 mmc, takze jakas tam baza jest. Czy to moze sie jakos zle skończyć. Dobijałem od 15 sniffem (!!!!!!!!pomyłka podobno) w sumie prawie poł worka 1g zniklo.Czekac nic sie nie bac ?
kodeina nie jest scritte usypiaczem, dlatego lepiej zorganizować jakieś benzo ale nie wiem jak je zdobyć na szybko, po za tym byś był jutro trochę zaśmiały. Ew. jutro zapodaj 10 kody. Małe dawki trochę pobudzają.
mam 25 mg kwetiapiny + 3 kilo badziewia przeciw przeziebieniu . Jest szansa ze bez jedzenia opio czy benzo bede wygladał jak człowiek o 20:00 jutro :D ?
zapomniałem, pale marihuane prewencyjnie
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
~Michael Linnel Odpisuję tylko na GG i e-mail.
[mention]pletzturra[/mention]
Zespół Serotoninowy nie jest aż tak upośledzający by nie dał rady napisać posta.
A kolejna konkluzja to taka, że bez mj nigdy by mi się to nie stało. To stało się tak szybko, moment czułem jak faza wchodzi i jest zjazd coraz bardziej w dół ze wszystkim.
PS. Zapomniałem dodać, że w międzyczasie zarzuciłem 75ug klonidyny, bo bałem się, że jebnie mi serce przez to ciśnienie. Pomogło też.
Błagam ludzie zastanówcie się co bierzecie będąc na SSRI i nie uważajcie mj za safe druge'a w każdej sytuacji. Jaki ja jestem kurwa głupi. Nigdy nic więcej nie wezmę bez benzo pod ręką.
Co nie zmienia faktu, że NIE WOLNO brać Tramalu, będąc na escitalopramie czy innym ssri, bo grozi to ZS i połączone preparaty mogą nasilać wzajemnie skutki uboczne. Zwłaszcza związane z ciśnieniem. mj wywołuje tachykardię, więc to mogło zupełnie pogorszyć sprawę.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.