Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1238 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
Jaaa? Odpowiadaaam. Proszę Pani. Przecież to takie piękne. Ja wiem. Ja chciałem porządku. Ale.. aleee bez przesady, dajmy ludziom porozmawiać ;]
לאכול חומצה!
  • 176 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ironia »
Zapanował chaos, offtopowanie jest takie zUee %-D
Uwaga! Użytkownik ironia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1238 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
Bo to jest fajne. I jedyny sposób na otrzymanie warna. Będzie kolorowiej. Trochę czerwonego i od razu jest inaczej %-D
לאכול חומצה!
  • 176 / 2 / 0
Czerwony to ładny kolor %-D
Uwaga! Użytkownik ironia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 223 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: neta »
Krwista czerwień oł jee :-D
Uwaga! Użytkownik neta nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 176 / 2 / 0
Neta, też się szykujesz na czerwone skarpetki od adminów? :D
  • 180 / 3 / 0
A co sie stanie jak sie dostanie "czerwone skarpetki" ;P ? Och, powinienem przeczytac regulamin... :moody:

Pozdro
Nie boję się juz...
Ja umrę   
Ja umrę...
  • 176 / 2 / 0
[quote="Great depression"]
A co sie stanie jak sie dostanie "czerwone skarpetki" ;P ? Och, powinienem przeczytac regulamin... ]

To jesteś pedzio, ludzie Cię wytykają palcami i śmieją się z Ciebie za Twoimi plecami :D
  • 507 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: PilotTupolewa »
Offtop na H jest boski. %-D

LOL
NOWY DWOREK NOWE ŻYCIE
  • 62 / / 0
Nieprzeczytany post autor: stonka »
mniaam pisze:
Witam =)
Czy orientujecie się jaki jest wpływ amfetaminy na działanie przyjmowanych <doustnie> hormonów?
pozdrawiam=*
Jeśli hormony które bierzesz są wazne dla Twojego zdrowia to futra lepiej nie bierz. Z tego wzgledu, ze amfetamina potrafi nieźle popierdolić naturalną gospodarke hormonalną organizmu, a skoro Ty juz masz z nią coś nie tak, to moze Ci zaszkodzić ona podwójnie. No chyba ze sa to tylko pigułki antykoncepcyjne, to w takim razie bedzie wieksza szansa na dzidziusia ;-)
To co dzieje się teraz i po teraz
tak długo nie ma znaczenia
dopóki jutro jutra jest takie samo jak wczoraj wczoraj.

Dla Boga nie ma ludzi zbyt brudnych, zbyt poranionych czy zbyt naćpanych...
Nie ćpam...
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...