Dział dotyczący grzybów i roślin wykazujących działanie halucynogenne, psychodeliczne lub dysocjacyjne.
ODPOWIEDZ
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
Owszem raportów jest sporo, ale czytałeś je? Gościu który zapodał moklobemid i 150mg DPT doustnie nie był zachwycony i musiał jeszcze podać 100mg w nos żeby uzyskać satysfakcjonujący go efekt.
Podobnie na naszym forum jest próba salvinorinu z moklobemidem, też nie udana.
Jednym słowem ludzie próbują takich mixów ale moklobemid nie potęguje działania tak jak robi to harmalina.
(Po co kombinować jak można wziąć harmaline i mieć stuprocentową pewność że będzie dobrze :D)
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 185 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: teflon »
czytałem :) i zostane przy swoim.

tak btw, skoro masz dostęp do rc, to proponuje zainteresować sie jajkiem na twardo
  • 462 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: humite »
Harmaline da się kopić, cena 30 euro plus przesyłka. Nawet na ebayu widziałem kiedyś, teraz znalazłem tu http://www.shroombay.co.uk/auction_deta ... on_id=4026
Ta sama osoba sprzedaje co i na ebayu, ogólnie parę ciekawych rzeczy ma np czysta ibogaine
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
Dziękuje. O taką konkretną odpowiedź mi chodziło.
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 1198 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: prawie_martwy »
Gdzie wyczytales ze potrzebne sa inhibitory maoB ? poza tym moklobemid rowniez blokuje maoB. Sam kiedys probowalem moklobemid z psychotria viidris i bylo fajniutko.
  • 2310 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Dzis prawdopodobnie pójdzie ruta z nasionami powoju ( violacea ) . Zastanawiam sie tylko jak przyjąć LSA . Najpierw zmielę rutę i połknę proszek . A za jakieś 45 minut zmielone nasionka i wszystko zapije miętą lub imbirem . Jakieś sugestie , porady co bardziej doświadczonych - mile widziane !

O kurwa ! pRzed chwilą zjadłem dwie łyżeczki ruty . Masakra , smak mega paskudny , błeeee . gałka o wiele lepsza . Popiłem imbirem . Teraz juz w sumie jest dobrze . Poczekam z 45 minut i aplikuję 100 zmielonych nasionek powoju .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 27 / / 0
Nieprzeczytany post autor: StoŻek »
1.niewiem, lecz szczerze wątpie.
2.niewiem.
3.ok 4 godz. które wydają sie ciągnąć wieki czasami wydawało mi sie że czas stoji w miejscu.
4.masakra dla brzucha po 5 gramach slyszalem ze jest w sam raz, ja wziąłem 7 na pierwszy raz i miałem ostre chaftowanie które po rucie jest wyjątkowo nieprzyjemne.
  • 4024 / 372 / 951
kwestia wybiórczej wrażliwości żołądkowej.,.ja po rucie haftowałem dopiero kiedy połączyłem ją z powojem,po samej nie miałem nawet mdłości,co najwyżej niezbyt przyjemny kwaśny (cytryna...) zgagopodobny wyziew w przewodzie pokarmowym.
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 2244 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: borrasca »
Indywidualna wrażliwość. Dokładnie.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2310 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Ja to samo . Dopiero po połączeniu ruty z powojem miałem mdłości . Samą rutę brałem dwa razy i żadnych mdłości nie było .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.

Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu

Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.

Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.