Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
Wychodzi ok. 1,67mg/ml.
Bylam bardzo ostrożna, jest całkiem ok. Ma stopniowe wejście, nie każdemu może się to podobać. Tak sobie można siedzieć i palić, ale da się też dobrze wygrzać.
Nie wiem jeszcze co i jak zrobię z pozostałymi ok. 75mg :-D
a ile razy można pierdyknąć dorzutek żeby było dobrze?
Wszystkie te stężenia są (moim zdaniem!) dosyć bezpieczne. Skręt zaczął się po wyzerowaniu wyżej wymienionych, ale nie robiłam przerw dłuższych niż na spanie i uczelkę. Jest okrutny, przyznam szczerze, że nie przetrwałam.
Odradzam vapo z żarówy, takie maleństwa, trzy odrobinki, dosłownie wielkości ziarenka maku powodują baaaardzo mocne ugrzanie. Łatwo przegiąć.
Zrobiłam sobie ała. I będę cierpiała.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.