Chujowo nie?
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
WildMonkey pisze: Skończyło mi się palenie, a następne będzie za 4 tygodnie.
Chujowo nie?
Dasz sobie radę. Jak coś to masz inne, dobre zamienniki - braun, metkat dożylnie, benzo, może być też koda ;>
Wymyśl coś dobrego, coś co zapamiętasz do końca życia.
:)
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
wisior pisze: jakos mnie to jebie..![]()
Mój ciąg trwał kilka lat :rolleyes: zobaczymy jak to będzie , jeśli będę wkurwiający bardziej niż zawsze to się nie denerwujcie
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
WildMonkey pisze:wisior pisze: jakos mnie to jebie..![]()
Mój ciąg trwał kilka lat ]
Leki potrzebne przy odstawianiu MJ:
Haloperidol 20mg/d
Clonazepamum 10-14mg/d
Rohypnol 4-5mg/noc
Loperamid 40-50mg/d
Ale i tak będzie ciężko...
Możesz spróbować dostać się na program substytucyjny. Codziennie przychodzisz do apteki i dostajesz w kubeczku Dronabinol lub Marinol. Dawkę dobierają indywidualnie. Powodzenia.
Codeine:podniecasz się tym brałnem jak pojebany
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
Zielone Karty pisze: Mankis jakby to powiedzieli moi idole- Maniak17 i Codeine]McDonaldzie[/b] i załapać trochę kultury.
Codeine:podniecasz się tym brałnem jak pojebany
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.