08 grudnia 2017Annihilator pisze:wytłumacz się z tego jakoś :D07 grudnia 2017Acetyl pisze: na autopilocie zeżarłem 250mg
Na pewno były jakieś benzo dzień dwa przed, ale raz jadłem benzo z mipro i działanie było nadal, mimo małej dawki (15mg) a w ty przypadku nic. No chyba, że muchomorki zablokowały homipta...
Podsumowując to kompletnie nie panowałem nad tym co robię, życie sobie płynęło przed oczyma a ja kompletnie nie miałem kontroli nad nim, nie polecam, odradzam.
08 grudnia 2017blackgoku pisze: Jasno zaznaczam, bo kolega nie napisał, ale to NIEMOŻLIWE, by zjadł 250mg i nie zadziałało. Więc uprzedzam wszystkich testerów, że jest to dawka, która jest zupełnie nieobliczalna. Nawet nie jest wiadome jakie jest LD50 dla 4-HO-MiPT. Czy w ogóle się przeżyje, a jeśli tak, to czy nie będzie uszkodzeń somatycznych.
Już kończę offtop, ale nie rozumiem tego waszego dopierdalania się o wątrobę czy nerki, jak jecie rceki to i tak znaczy, że nie szanujecie swojego życia i nie planujecie żyć więcej niż 40-50 lat więc dopierdalanie się do czyjejś wątroby jest niefajne xd
Poprawiłem /black goku
Ale gdzie napisałem, że piłem coś gazowanego? Byłem nietrzeźwy, nawet jak piłem jakieś piwka to sporo wcześniej, nie ma opcji, aby jakikolwiek płyn utrzymywał się dłużej niż 30 minut w żołądku. Patrząc na swoje posty z tego czasu tutaj to widzę niezłe odmóżdżenie. No cóż.
Co do kwasu ibotenowego, to chyba mylisz hepatotoksyczność z neurotoksycznością. Dekarboksylacja to nie jest aż taka straszna rzecz dla wątroby. A muscymol który powstaje w wyniku dekarboksylacji metabolizowany już praktycznie nie jest.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.