Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
19 listopada 2017mrfuter pisze: Słyszał ktoś o jasno zielonych heinekenach? Wątpie, że są na emce, jak już to na bardzo małej ilość :C Cusz, przynajmniej nauczyłem się nie brać piguł z nowych, niesprawdzonych zródeł...
10 grudnia 2017EmeritusIII pisze: tabsy na PMA/PMMA to nie było czasem kilka lat temu a nie dziś?
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Kolor: niebieski
Kształt: kwadrat z wytłoczonym przecięciem na pół
Logo: stare logo Wickr, bardzo słabe tłoczenia, 250 mg na odwrocie
Gdzie kupione: Poznań, rzekomo pochodzą z Holandii
Kiedy kupione: początek grudnia 2017
Sposób przyjęcia: doustnie połówka, po 3 godzinach kolejna
Opis działania: Brał chłop, nie ja, więc cytując: "No taka typowa euforia i empatia, no działa fajnie, ale krótko." Zgaduję więc, że jednak tych 250 mg tam nie ma, ale ważne, że przyjemna i względnie bezpieczna.
Ocena działania: 7/10 (no w końcu źle wcale nie było)
Dodatkowe komentarze: Kupione za 30zł, nie wiem, czy warte tej ceny.
09 grudnia 2017Tavierthë pisze:Mam te same piguły, nawet też dwie i też CALLSECURE i Wickr, są jeszcze Signal Private i Telegram, wszystkie niebieskie, wszystkie z wytłoczonym 250mg na odwrocie. Jeszcze nie próbowałam, więc byłabym wdzięczna za jakąkolwiek informację lub recenzję.09 grudnia 201723kid pisze: Poznań, niebieskie kwadratowe, każda z podziałką po jednej stronie i z ciężkimi do odczytania nadrukami po drugiej. Na pierwszej koło wpisane w kwadrat i napis CALLSECURE (nie jestem tu na 100% pewien, malutkie literki), na drugiej napis Wickr? może Vickr? w prostokątnej ramce. Rzekomo mają być na 250 emki, jedna z ich ma nawet przy podziałce nadrukowaną taką ilość+ malutkie logo NL. Kupione 2 dni temu.
Kolor: Niebieski
Kształt: Trójkąt
Logo: Znaczek samochodu Tesla
Gdzie kupione: Mazowieckie
Kiedy kupione: Wrzesień 2017
Sposób przyjęcia: Oral
Opis działania: Ze wszystkich piguł, które jadłem (a trochę ich było) te były NAJLEPSZE. Energia, empatia, uśmiech od ucha do ucha i agresia do wrogów. Chęć ciągłego gadania i słuchania przyjaciół. Kolory były przepiękne i nie wiem co więcej jeszcze pisać. MEGA PIGUŁA !
Ocena działania: 10/10
Dodatkowe komentarze: Zależy od nastawienia osób do imprez. Ja lubię raczej domówki niż masówki i wlansie na imprezy domowe polecam brać piguł, gdyż ja po każdej mam agresję do osób, których nie znam.
Kształt: prostokąt z podziałką
Logo: (C)Lock
Gdzie kupione: podobno świeżo przywiezione z NL
Sorry za foto robione kalkulatorem. Kolor zgodny z rzeczywistym.
Ktokolwiek słyszał/tripował?
https://ibb.co/ju2NKb
https://ibb.co/nEt7kG
tam pisze glock z tego co widze a nie clock xD
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.