Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 3 / 1 / 0
jadłam je wczoraj i powiem że średnia bomba, po postach tutaj spodziewałam się czegoś więcej, żadnej euforii, długo wchodzą, nie są też mocne, bardzo ciężko zasnąć jak bomba już zejdzie, nie polecam
  • 3 / 1 / 0
19 listopada 2017mrfuter pisze:
Słyszał ktoś o jasno zielonych heinekenach? Wątpie, że są na emce, jak już to na bardzo małej ilość :C Cusz, przynajmniej nauczyłem się nie brać piguł z nowych, niesprawdzonych zródeł...
dokładnie, bardzo słabe, jedynie ciężko po nich zasnąć :/
  • 15 / 4 / 0
10 grudnia 2017EmeritusIII pisze:
tabsy na PMA/PMMA to nie było czasem kilka lat temu a nie dziś?
Kolego, każdy bierze na co ma ochotę i co mu się podoba :) Skoro są ludzie na tyle głupi żeby tłoczyć piguły w kształt tych, po których ludzie się przekręcali, śmiało zakładam, że są też tacy na tyle głupi żeby wrzucić w nie to ścierwo. Dzięki, ale nie, za darmo bym tego nie chciał.
  • 5382 / 988 / 0
Jeden vendor rc mial supermany na 4cmc.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 24 / 4 / 0
Nazwa: Wickr (z tej samej serii są jeszcze Signal Private, Telegram i Call Secure)
Kolor: niebieski
Kształt: kwadrat z wytłoczonym przecięciem na pół
Logo: stare logo Wickr, bardzo słabe tłoczenia, 250 mg na odwrocie
Gdzie kupione: Poznań, rzekomo pochodzą z Holandii
Kiedy kupione: początek grudnia 2017
Sposób przyjęcia: doustnie połówka, po 3 godzinach kolejna
Opis działania: Brał chłop, nie ja, więc cytując: "No taka typowa euforia i empatia, no działa fajnie, ale krótko." Zgaduję więc, że jednak tych 250 mg tam nie ma, ale ważne, że przyjemna i względnie bezpieczna.
Ocena działania: 7/10 (no w końcu źle wcale nie było)
Dodatkowe komentarze: Kupione za 30zł, nie wiem, czy warte tej ceny.
dlaczego kiedyś wystrzelało mnie nic, a teraz nic mnie nie wystrzela?
  • 2 / / 0
09 grudnia 2017Tavierthë pisze:
09 grudnia 201723kid pisze:
Poznań, niebieskie kwadratowe, każda z podziałką po jednej stronie i z ciężkimi do odczytania nadrukami po drugiej. Na pierwszej koło wpisane w kwadrat i napis CALLSECURE (nie jestem tu na 100% pewien, malutkie literki), na drugiej napis Wickr? może Vickr? w prostokątnej ramce. Rzekomo mają być na 250 emki, jedna z ich ma nawet przy podziałce nadrukowaną taką ilość+ malutkie logo NL. Kupione 2 dni temu.
Mam te same piguły, nawet też dwie i też CALLSECURE i Wickr, są jeszcze Signal Private i Telegram, wszystkie niebieskie, wszystkie z wytłoczonym 250mg na odwrocie. Jeszcze nie próbowałam, więc byłabym wdzięczna za jakąkolwiek informację lub recenzję.
Oczywiście nie wytrzymałem i zjadłem jedną. Rewelacja, łyknąłem koło 1:30 a trzymało do 7-8 rano. Czysta emkowa faza, euforia, pluszowość, gadatliwość, wrażliwość na dotyk, muzyka brzmiała jak z kosmosu, tańczyłem jak szaman. Nie spodziewałem się aż takich efektów, zwłaszcza że tolerkę mam wybitą przez ketony. Polecam.
  • 3 / / 0
Nazwa: Tesla
Kolor: Niebieski
Kształt: Trójkąt
Logo: Znaczek samochodu Tesla
Gdzie kupione: Mazowieckie
Kiedy kupione: Wrzesień 2017
Sposób przyjęcia: Oral
Opis działania: Ze wszystkich piguł, które jadłem (a trochę ich było) te były NAJLEPSZE. Energia, empatia, uśmiech od ucha do ucha i agresia do wrogów. Chęć ciągłego gadania i słuchania przyjaciół. Kolory były przepiękne i nie wiem co więcej jeszcze pisać. MEGA PIGUŁA !
Ocena działania: 10/10
Dodatkowe komentarze: Zależy od nastawienia osób do imprez. Ja lubię raczej domówki niż masówki i wlansie na imprezy domowe polecam brać piguł, gdyż ja po każdej mam agresję do osób, których nie znam.
  • 3 / 2 / 0
Kolor: Żółty blady
Kształt: prostokąt z podziałką
Logo: (C)Lock
Gdzie kupione: podobno świeżo przywiezione z NL

Sorry za foto robione kalkulatorem. Kolor zgodny z rzeczywistym.

Ktokolwiek słyszał/tripował?

https://ibb.co/ju2NKb
https://ibb.co/nEt7kG
  • 102 / 6 / 0
MyEvil pisze:
Supermany latają na PMA/PMMA. Przynajmniej latały. Za 15 zł szkoda ryzykować.
zależy które supermeny, takie z małym logiem (jasno albo bardzo ciemne niebieskie ) na PMMA, te normalne trójkątne z dużą Ską ("S") są normalnie na emce
  • 594 / 36 / 0
[mention]inlakesh[/mention]
tam pisze glock z tego co widze a nie clock xD
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.