Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 916 / 171 / 0
Ej taka ciekawostkę wrzucę. W tworkach jest podstawiony specjały koleś załatwiający tytoń jedzenie. Wszystko za pieniądze. Legalne ketony tez. Pewnie jego brat tez działa na ogłaszamy.
(- a ja głupi myślałem ze piłem napar z czuwaski jadalnej)
Po za tym jest tu tak zajebiscie nudno... nie ma nawet biblioteki, Ping-ponga. Mialem dostać leki na aichaimera jako ze są nieszkodliwe ale mimo wpisu na własne życzę w celu leczenia Czego innego po wykryciu morfiny wzięli się za przymusowe leczenie narkomanii.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 904 / 175 / 0
[mention]endother[/mention] czy to nie Ty przypadkiem jakieś 2tygodnie temu pytałeś jak dawkować klonazolam żeby w pasach nie wylądować? %-D
Uwaga! Użytkownik acodinhejabanana nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 916 / 171 / 0
...i?
Celem było zachamowaniu nmda ale za późno o 20 lat.
Wiem do czego zmierzasz nie po tym. Odstawiłem bez skręta przed szpitalem tylko pomagałem kodeina.
Xddd
Ale już nieraz brałem cały zapas na raz po czym dziadek mnie cucil.
To przed pytaniem.
Ps. Ja brałem dawki 0,125
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 904 / 175 / 0
No widzisz. Ile to człowiek się nakombinuje; rozmyśla, tworzy plany, a i tak zawsze życie go udupi ^_^
Uwaga! Użytkownik acodinhejabanana nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9394 / 1834 / 2
09 grudnia 2017endother pisze:
Ej taka ciekawostkę wrzucę. W tworkach jest podstawiony specjały koleś załatwiający tytoń jedzenie. Wszystko za pieniądze. Legalne ketony tez. Pewnie jego brat tez działa na ogłaszamy.
(- a ja głupi myślałem ze piłem napar z czuwaski jadalnej)
Po za tym jest tu tak zajebiscie nudno... nie ma nawet biblioteki, Ping-ponga. Mialem dostać leki na aichaimera jako ze są nieszkodliwe ale mimo wpisu na własne życzę w celu leczenia Czego innego po wykryciu morfiny wzięli się za przymusowe leczenie narkomanii.
Byla tam znajoma.
Cieszyla sie jak dziecko bo mogla cpac wszystko co apteczne.

Fajne leczenie.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 916 / 171 / 0
Dopóki nie leczą ci narkomani. Od razu wyjazd na korytarz zero psychologa pobierania krwi. Nikt Niemcowi ci na pan. Nawet schizofrenicy maja lepiej. Zaraz wyślę zdj uszka tylko się przerzedzi. Wcześniej miałem pokój z łazienka. Ale teraz mam łyżkę i mogę otwierać drzwi.
Bym zarzucił ketony z nosów ale wystraszył mnie materiał o metalach ciężkich. Nuuuuda! Tylko tablet 22/24h

Edit: widać ze to korytarz? Ziomek obok bo syn kanna.
Warzywo.
Zostanie mu tak? Jest od 12.
Może ma coś ze sobą...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 3182 / 898 / 5
Ja byłem w nijmegen w NL. Był taki koleś co normalnie gadał, ale jak nikt go o nic nie pytał to po angielsku jakieś nacjonalistyczne hasła rzucał i ogólnie pierdoli do siebie. Była laska co myślała że jestem jej bratem, czy tam jego dusza jest we mnie :d ruchaja się na potęgę, imprezy po nocach i potem izolatka hehehehe.
Ale ten haldol to tragedia, dorzucaja akineton do tego w końskich dawkach i kurwa haluny i psychoza się od tego załącza:/ była też laska co ponad rok tam siedzi, czasem jak wyjdzie to jaram jointy hehehe
Raz akcję odjebali, ucieczkę przez płot, 3 pojebow przeszło, dwóch złapali w trakcie, a tamtych do końca dnia. Ten psychiatryk to jak w filmach - zombie na korytarzach i taki "chory" klimat, polecam.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 916 / 171 / 0
Tak zombie, tylko łagodne.
Tu jest pan Jurek 94 lata. Wyciąga fajkę w dyżurce odpala i wyjebane. Żona przyniosła mu 0,5 spirytusu to sam wypił. :c
Zapiekli go w pasy trzeźwiał 15 h a potem wyłaz z pasów i teraz chodzi. Opowiada mi historie ze mu ktoś zajebal 400 zł cały czas.
  • 904 / 175 / 0
Spędziłem 5dni w takim miejscu, po pobycie na toksykologii. Oczywiście na miejscu wszystko było do ogarnięcia, bogate menu. W piątek chłopaki imprezowali, ja odpuściłem bo chciałem tylko wypierdolić stamtąd jak najszybciej. Podobno jarali mete. Po powrocie do sali gość zaczął bawić się w szatana. Pierdolił od rzeczy ale takim głosem, że aż włosy się jeżyły. Na jednym z łóżek leżał chłopak w pasach, odstawka alko (z braku miejsca tu go wrzucili). Nie dali mu benzo. Ogólnie tragiczna nocka; jeden pierdoli, drugi drze mordę i płacze. Rano ten (od %) wyglądał jak trup; blady i obsrany. Znieczulica pielęgniarzy totalna.
  • 3182 / 898 / 5
09 grudnia 2017endother pisze:
Tak zombie, tylko łagodne.
nie wiem czy takie lagodne. byl taki wielki gosc co bil futryny, a i "zwyklych" czesto do izolatki wrzucali za klotnie i bojki heh niby zombie a tutaj jednak, zadziorne kurwy %-D
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
ODPOWIEDZ
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.