Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 1610 / 55 / 0
Mnie tam strasznie ciągnie do zieleni po tym.
Drzewa wyginają się najlepiej... I to tak synchronicznie.
Poza tym w drzewach można znaleźć każdy kształt, więc można sobie wmówić że są one czymkolwiek
  • 53 / 1 / 0
Czy substancja jest porownywalna do 4-ho-met pod wzgledem działania?
  • 2883 / 303 / 0
06 grudnia 2017zwid pisze:
...
Tak, i w ilości 20mg robi ciut lżej niż 20mg hometa. Ale ogólnie bardzo podobne, jak wiele tryptaminek z rodziny :)
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 329 / 58 / 0
Czy wzięte 300mg pregabaliny ok 8h przed 25mg miprocyny wpłynie dość mocno na doznania, w stylu np. etizolamu?
Dodam, że pregabalinę zażywam od 3 dni (wcześniejsze dawki wynosiły 150mg), wcześniej była ok 2 miesięczna przerwa.
  • 279 / 24 / 0
Ja zlizuje proch z karty, przestańcie być mięczakami! Pięknie się komponuje z 2oxo pcm. Takiego odklejenia od rzeczywistości nigdy w życiu nie miałem. Zapomniałem kim jestem gdzie jestem i po co tam jestem, pokój jawił mi się jako cały świat co mnie trochę przytłoczyło bo byłem pewny że po tripie tam umrę, jako że zapomniałem praktycznie wszystkiego *blush* tylko dla doświadczonych!
Uwaga! Użytkownik boomer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 594 / 34 / 0
Ostrożnie z takimi radami, bo [mention]Matrixar[/mention] ostatnio po 'oszukanym' mipro' - 50mg, dzwonił po ambulans... Swoją drogą bardzo bym chciał obejrzeć wypis z pogotowia, bo takowy powinien zostać sporządzony i oddany 'uratowanemu'.
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 948 / 279 / 2
Jak przeczytałem o pomylonych zawartościach, zamiast mipro jakieś kana to cieszę się, że jeszcze żyję, jakieś 2 miesiace temu na autopilocie zeżarłem 250mg czegoś co miało być homiptem, jednak nie zadziałało jak homipt. W sumie to chyba w ogóle nie zadziałało, nie mam pojęcia co to mogło być.

Brr.
Uwaga! Użytkownik A-CoA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 594 / 34 / 0
Przy badaniach z nową substancją należy zrobić próbę uczuleniową. Musisz założyć, że dana substancja sama z siebie może być dla ciebie silnie uczulająca. Na autopilocie polecisz na drugą stronę. I tak coś w kościach czuję, że rzeczony osobnik, żarł na autopilocie i zeżarł to co nie trzeba, bo etykietki takie podobne i ta malutka czcionka...
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 236 / 32 / 0
07 grudnia 2017Acetyl pisze:
na autopilocie zeżarłem 250mg
wytłumacz się z tego jakoś :D
  • 3651 / 999 / 2
07 grudnia 2017Acetyl pisze:
Jak przeczytałem o pomylonych zawartościach, zamiast mipro jakieś kana to cieszę się, że jeszcze żyję, jakieś 2 miesiace temu na autopilocie zeżarłem 250mg czegoś co miało być homiptem, jednak nie zadziałało jak homipt. W sumie to chyba w ogóle nie zadziałało, nie mam pojęcia co to mogło być.

Brr.
Jasno zaznaczam, bo kolega nie napisał, ale to NIEMOŻLIWE, by zjadł 250mg i nie zadziałało. Więc uprzedzam wszystkich testerów, że jest to dawka, która jest zupełnie nieobliczalna. Nawet nie jest wiadome jakie jest LD50 dla 4-HO-MiPT. Czy w ogóle się przeżyje, a jeśli tak, to czy nie będzie uszkodzeń somatycznych.
sky is the limit
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.