Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 24 / 1 / 0
Ucieszony wieloma postami o tym jak prolaktyna wpływa na brain fogi i ogólne obniżenie nastroju, a także ze robi z faceta pizde która teraz jestem niestety poszedłem zrobic test na ilość prolaktyny i wyszło mi ze mam jej tylko 9 ng/ml dla skali 3-19 No kurde go Mac ja juz nie wiem z czego biorą sie te moje brain fogi ,poczucie niższości i inne... moze ktoś miał podobna sytuacje i pomoże. Cechy poznawcze mojego umysłu sa marne teraz, nie wiem co sie dzieje
  • 62 / 9 / 0
Jakich dragów używasz i jak często? Prolaktyna to nie wszystko, problem może mieć związek z dopaminą albo na przykład układem GABA.
Będąc sobą wygrywasz na starcie z braku konkurencji.
  • 24 / 1 / 0
Hej, po pierwsze bardzo dziękuje za odpowiedz.
Nie biore żadnych narkotyków, w życiu spróbowałem dwa razy , raz mefedronu i marihuany. Nie sadze by te dwa razy zrujnowały mi życie.
Dopamine zbadam a GABA nie wiem czy sie da. Jak sie da to zbadam:) jak brałem zenszen to byłem ‚bogiem’ a on podobno wpływa na GABA, moze w te stronę iść.
  • 44 / 7 / 0
Mi psychiatrzy wszyscy mówili, że nie ma sensu badać dopaminy, serotoniny itd. w krwi, bo to nic nie znaczy i niekoniecznie może się przekładać na sytuację w mózgu. Bardzo bym chciał, żeby można było sobie zbadać mózg w ten sposób, ale nie jestem pewien, czy się da, może ktoś bardziej kompetentny się wypowie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.