Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 19 / 3 / 0
Czy ktoś wie coś na temat czerwonych Drum and Bass (red dnb) - szczesciokat? Pomerania. Podobno okurtniki po 30.

Nazwa: Spongebob Kanciastoporty
Kolor: Pomarańczowy (fluorescencyjny-oczojebny w ciemności)
Kształt: Nieregularny prostokąt
Logo: Spongebob face
Gdzie kupione: Pomorskie
Kiedy kupione: 15.10.2017
Sposób przyjęcia: 1/2 oral
Opis działania:
Czysta emka, przedluzenie fazy różowego (pastelowego) Instagrama.
Ocena działania: 6/10? Po prostu ok :) Bez wystrzału - w końcu wcześniej wziąłem Insta ;)
Dodatkowe komentarze: z 120mg w jednej? (zapraszam na pillrep, macie zdjęcie)

Nazwa: Instagram
Kolor: Różowy pastela
Kształt: Kwadrat z zaokrąglonymi rogami
Logo: Instagram logo (aparat)
Gdzie kupione: Pomorskie
Kiedy kupione: 09.2017
Sposób przyjęcia: 1/2 Oral
Opis działania: Wystrzał, typowa em, ale wydaje mi się że z dodatkiem Ani, w porównaniu do zielonego Heinekena (najczystrza faza em), fiut mi zmalał.
Ocena działania: 8/10 fajne, tylko ten fiut :P
Dodatkowe komentarze: podobno ~220mg, na pills rep macie jedyne zdjęcie, TESTOWANA Marquisem, Fiolet -> Czerń w ok, 15 sek.
  • 19 / 3 / 0
31 października 2017Iryseq pisze:
Czy ktoś wie coś na temat czerwonych Drum and Bass (red dnb) - szczesciokat? Pomerania. Podobno okurtniki po 30.

(...)
To nie Drum and Bass... Tylko PP - Phiipp Plein różowe - sześciokąt, miękkie boki.

Ktoś na 320str wrzucał ich zdjęcie.

Wiadomo coś o nich? Zbadałem marquisem i od razu wpadają w czerń a więc:
5-APB -?
NM-2201 (mala szansa)
5-MeO-AMT
4-AcO-MET
5-MAPB

Podobno robią na miękko i nie więcej niż 1/2 brać - info od cukiernika. Dzisiaj koleżka może przerestuje w oralu, jak dla mnie może to być empatogen 5-APB.
  • 610 / 29 / 0
^up
Przecież przy 5-APB jest taka sama reakcja jak przy MDMA :nuts:
prędzej bym mógł się zgodzić z tym 5-MABP, nie mniej reakcja jest również taka sama jak przy MDMA ( różnica jest tylko w teorii, w praktyce to samo) http://verbinding.110110.nl/Table.html - tu sobie porównaj
Ja bym stawiał i tak na MDMA - większe prawdopodobieństwo niż że będzie to jakiś benzofuran. Od siebie mogę dodać że szare i złote PP z czaszką na drugiej stronie były na MDMA +- 200mg ;]
  • 19 / 3 / 0
Siemanko!

Miło że tak prędko odpisałeś!

Najczęściej przy sprawdzaniu marquisem (3 razy to robiłem) pierw widze konkretny fiolet (czasem mam wrażenie że granat) i wpada w czerń, tutaj od razu faktycznie była czerń. Zastanawiam się czy by się trudzili tworzyć i wpychać 5-APB - no cóż dziś mam nadzieje się dowiem.

Moje PP wyglądają innaczej niż te z czaszką - widziałem je na pill rep i xtcdb :)
(skopiowane z 319str)

[ external image ]

Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim; wycięto cytat.
  • 4 / 1 / 0
Nazwa: Tesla
Kolor: niebieska
Kształt: logo tesla
Logo: Tesla
Gdzie kupione: Poznań
Kiedy kupione: Październik 2017
Sposób przyjęcia: oral
Opis działania: Najlepsza piguła obecnie, oraz jedna z najlepszych jakie jadłem, wchodzi bardzo szybko, euforia rozkłada na łopatki, coś pięknego, uświadczyłem tez lekkiego działania sajko.
Ocena działania: 10/10!
Dodatkowe komentarze: Szczerze mogę polecić Tesle, kupujcie jak będziecie mieli okazje!
  • 19 / 3 / 0
Tak jak wyżej pisałem o pink Philipp Plein - dwie osoby miały mięciutkiego pluszaka, to raczej nie eMka...
  • 1 / / 0
Złote Nintendo ktos cos o tym slyszal?
  • 5 / / 0
Nazwa: Słonik
Kolor: żółta
Kształt: sześciokąt
Logo: Słonik
Gdzie kupione: Warszawa
Kiedy kupione: Październik 2017
Sposób przyjęcia: oral
Opis działania: już po półgodziny zaczyna się czuć efekty, ogólnie mega poczucie szczęśliwości, banan na twarzy od ucha do ucha, mocno wjechała naprawdę, zarzuciłam po 3h żółtego rolexa i zmiotło mnie z ziemi. Moja świadomość nie łączyła zbyt dobrze ale było cudownie :-D ogólnie słonik to najlepsze w tym momencie co miałam! Tańczyłam, chodziłam, gadałam do 12 w południe %-D niestety ten dzień wyjęty był z życia, polozylam się spac o 13 i spałam do rana dnia następnego. Byłam przezroczysta.
Ocena działania: 10/10
  • 811 / 5 / 6
Yup. Wysoka zawartość emki powyżej 200mg.
Uwaga! Użytkownik szpak123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Nazwa: Superman
Kolor: Jasnoniebieski
Kształt: Tarcza
Logo: S
Gdzie: Kraków
Kiedy: Październik/listopad 2017

Opis dzialania:
Wchodza stopniowo,po ok. 25-30 min czulem juz,ze zaczyna wchodzic. Odrazu wiedzialem,ze mocno pierdo****.
Skakanka bieganka itd itp,euforia nie do opisania,jednak nie wyczuwalem checi wygadania sie,ani potrzeby milosci etc.
Po zjedzeniu dwóch,mozemy sobie jedynie pomarzyc o śnie,nie ma szans.
IMO, duzo MDMA i 2C-I.

Ocena: 7,5/10
ps. nie jestem pewny,ale jak wszystkim wiadomo czerwone superki sa na PMMA,te jasnoniebieskie rowniez ladnie grzeja ale po zjedzeniu wiekszej ilosci,gdyby ktos cos wiedzial pisac,pozdro
szukam wspólnika w wiedniu!!! :heart:
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.