...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 390 / 24 / 0
Browary są dobrą opcją na detox od benzo? 2 dzień cold turkey, wczoraj na dolegliwości pomogły 4 piwka wypite wieczorem.
Uwaga! Użytkownik Mipro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 789 / 47 / 0
No na coldzie to spokojnie przy filmie czy gdzieś w plenerze ze znajomymi wieczorem to nawet wypali. Tak po za tym mój plan się realizuje dalej w tym roku ograniczyłem picie , palenie, przypierdalanie do skromnych ilości co jakiś czas bo taki był plan, trudno wszystko pierdolnąć z górki no ale jest jak jest, do nowego roku damy rade.
  • 390 / 24 / 0
I chuj. 4 dni później a szamam benzo ile wlezie :(

Poleci ktoś długo działające z serii RC?
Uwaga! Użytkownik Mipro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 914 / 0
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 9697 / 1908 / 2
22 października 2017Mipro pisze:
I chuj. 4 dni później a szamam benzo ile wlezie :(

Poleci ktoś długo działające z serii RC?
Pisalem Ci juz- nie rzucaj tego sam bo chu.. z tego bedzie.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 390 / 24 / 0
Więc co, Flubromazepam i powolne schodzenie z dawek?

Przerobiłem do tej pory 70mg etizolamu, 60mg alprazolamu i 20mg klonazolamu. Jak dobrać dawki by w miarę bezboleśnie schodzić?
  • 8103 / 914 / 0
Dzis mnie zapraszali na dzoja a ja kulturalnie odmowilem, jak nie palic to nie palic.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 5381 / 988 / 0
Szanuje. ale powiem prawde z ktora ciezko sie nie zgodzic - jesien/zima w Polsce jest chujowym okresem zeby rzucac nałogi. Ja mam zdecydowanie mocniejsze ciagoty zeby urozmaicac sobie czas i w dodatku powody z ktorym to robie nabraly na sile(
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 3218 / 395 / 0
Jak nie jesteś w stanie rzucić bo głowną przeszkodą jest pogoda, to znaczy ze masz tak mierną motywację, że nawet latem ci się to nie uda. To tylko odsuwanie problemu w czasie. Latem powiesz "taka ładna pogoda, to się nie będę meczył tylko korzystał a odstawię później. Zawsze będzie jakieś uzasadnienie dla "później".
  • 2372 / 317 / 0
no - "od jutra" to właściwie standard przy każdym nałogu ;)
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.