12 października 2017garethbale90 pisze: Panowie słyszałem że sertra opóźnia wytrysk ma ktoś z tym jakieś doświadczenia ? Ogólnie niestety mam z tym problem ale w drugą stronę i za szybko dochodzę, wielu z was zauwazylo opóźnienia w wytrysku i jeśli tak to ile czasu potrafi się opóźnić. Ją biorę też metadon i on też opóźnia więc wybranka i tak jest zadowolona ale jeszcze dwie trzy minuty by nie zaszkodziło:) :-D
Generalnie sertra to syf, opóźnia orgazm i ja z kolei na niej bardzo źle się czułem (oczywiście człowiek człowiekowi nie równy jeżeli o organizm chodzi i różnie to może znosić). Obecnie biore moklo 2-gi dzień i czuje się bdb :)
Nie wiem ile tym razem wytrzymam na tej kuracji (poprzednim razem przerwałam bo miałam w planach MDMA). Ale chyba przedkładając ćpanie nad własną psychikę nie mam zbyt dobrych perspektyw.
Nie przyjmuję jej długo, więc na razie taka z bardziej zauważalnych zmian to na pewno powiększone źrenice.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.
Spotkanie z Ministerstwem Sprawiedliwości: realna szansa na depenalizację?
14 stycznia 2026 r. przedstawiciele Wolnych Konopi spotkali się z najbliższymi współpracownikami Ministra Sprawiedliwości Waldemara Żurka, by porozmawiać o pilnej potrzebie depenalizacji posiadania niewielkich ilości marihuany. Spotkanie trwało aż godzinę i dwadzieścia minut – co, jak na taką rangę rozmów, jest wyjątkowo długim i jak się okazało konstruktywnym czasem. Ustalono, że kanał komunikacji z ministerstwem zostaje otwarty i będzie kontynuowany w celu dalszych prac.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.