ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Czego się mogę spodziewać po połączeniu MDMA z ketamina? Warto to łączyć na dość dobra klubowa muzykę? Zastanawiam się też nad połączeniem MDMA+feta.Ktoś by coś polecał? I powiedział jaka dawka ketaminy i kiedy ja wziąć?
  • 1876 / 193 / 0
Wieczorem chce sobie przetestowac MDMA, tylko że sniffem. Wiem, że oral najlepszy, ale mam ciśnienie na testy a jutro robota

W jakie dawki celowac?

Ile trzyma?
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 702 / 58 / 0
Ja dawno temu za huja sniffem nie mogłem się usatysfakcjonować. Pizda była, bardzo intensywna, ale krótka i brakowało jej tego centralnego zaspokojenia jakie daje MDMA. Wrzucaj na pusty żołądek, albo przetestuj I.M. jak wybitnie nie chcesz brac oralnie. No i jeszcze PR jest do wyboru.
  • 2195 / 365 / 0
Szkoda materiału wg mnie,
duuużo słabiej działa, i inaczej - mega chujówka, nie polecam.

Jebnij se 110/120, do tego witaminki i piracetam jeśli masz, pofazujesz 3/4 godzinki, nie powinno być zjazdu (chyba, że minimalny)
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 483 / 14 / 0
Grzech podawać Ci jakiekolwiek informacje o sniffowaniu, lepiej wyslij towar mi ja lepiej go wykorzystam %-D
  • 1876 / 193 / 0
22 października 2017OdwiertKorzenny pisze:
Szkoda materiału wg mnie,
duuużo słabiej działa, i inaczej - mega chujówka, nie polecam.

Jebnij se 110/120, do tego witaminki i piracetam jeśli masz, pofazujesz 3/4 godzinki, nie powinno być zjazdu (chyba, że minimalny)
Jeżeli chujowo działanie to dobry empatyczny humorek i git speedzik, to mi pasuje. Sam bym chętniej walnal oral, ale muszę być o godzinie 00:00-01:00 gotowy do spania, a benzo mi się akurat skonczylo

No chyba że macie jakieś pomysły
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 2195 / 365 / 0
po samym MDMA to nawet na fazie uśniesz :zzz:

witaminki, owocki, coś na słodko, ziółka, melisa - i ze spaniem nie ma problemu,
MDMA samo w sobie jest troche mulące
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 5085 / 874 / 0
Empatia Ci skoczy, i znajdziesz sie na imprezie albo bedziesz chcial wiec przeloz badania na kiedy indziej. Nie poczujesz satysfakcji z walenia emki przed kompem. To nie bk ze wykurwia na orbite i cieszysz jape . Miedzy ludzmi pokazuje dopeiro co potrafi. Hyperreal jednak Cie wyslucha jezeli juz.
Albo dziewcyzne zapros, sa fajne doznania.
Sorki ze sie wpierdalam ale nie moglem wytrzymac.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 610 / 29 / 0
U mnie nawet na afterglowie jest problem z zasnieciem a co dopiero na fazie, leży i chilluje się zajebiście ale jak tylko próbuję zasnąć i zamykam oczy to zaczyna się ta gonitwa myśli która za nic nie pozwoli zasnąć %-D
  • 702 / 58 / 0
MDMA + muzyka i spokojne miejsce gdzie nikt nie zawraca dupy/przeszkadza i jest git. Tylko, że cieżko wytrzymać jak jest materiał , a już schodzi bombka, to uczucie przemijania fazy jest takie smutne hehehehe
ODPOWIEDZ
Newsy
Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.