Środki powodujące przyspieszenie dzielenia się komórek tworzących określone tkanki organizmu. Obejmowane skrótem SAA. Głównie pochodne testosteronu, m.in. metandienon i stanazolol.
ODPOWIEDZ
  • 1009 / 42 / 0
@AntonSpakara ja też mam lekkie gino. W każdym razie jak zszedłem z bf poniżej 10 to cycki stały się ledwo widoczne. Miałem ok 7-8%bf.
Teraz mam ok 12% i znów wyłażą. Skup się pierw na redukcji i zobacz jakie daje efekty. Wrzucam zdjęcie podglądowe ale coś kurwa nie działa.
2017-05-06%2011.25.58.jpg
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 9298 / 1807 / 2
Gino?
A słyszeliście o lipomastii...?
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 202 / 15 / 0
Może to nie jest forum od tego ale temat jak najbardziej kulturystyczny. Wyjaśni mi ktoś jak to jest z tym blokiem hpta? Przykład: gość bije testosteron enanthate dajmy na to 250mg e5d i robi 8 tyg takiego cyklu. I teraz dwie opcje, pierwsza nie robi odbloku testo spada, libido zerowe itd. Wróci do normy ale po jakim czasie? Druga opcja, dobry odblok i cała gospodarka wraca do normy? I czym jest ta norma? Zakładając przed cyklem poziom teścia przy górnej granicy na badaniach, po cyklu z poprawnym odblokiem nadal będzie przy górnej granicy czy będzie w "normie" ale dolnej granicy? Jak wszyscy wiemy tesosteron blokuje mocno ale co w przypadku oksandrolonu w tabsach 30mg ed (przykładowo) albo w przypadku sarmów - ostaryna bądź lgd?
  • 2 / / 0
15 sierpnia 2017Mleczarz pisze:
Może to nie jest forum od tego ale temat jak najbardziej kulturystyczny. Wyjaśni mi ktoś jak to jest z tym blokiem hpta? Przykład: gość bije testosteron enanthate dajmy na to 250mg e5d i robi 8 tyg takiego cyklu. I teraz dwie opcje, pierwsza nie robi odbloku testo spada, libido zerowe itd. Wróci do normy ale po jakim czasie? Druga opcja, dobry odblok i cała gospodarka wraca do normy? I czym jest ta norma? Zakładając przed cyklem poziom teścia przy górnej granicy na badaniach, po cyklu z poprawnym odblokiem nadal będzie przy górnej granicy czy będzie w "normie" ale dolnej granicy? Jak wszyscy wiemy tesosteron blokuje mocno ale co w przypadku oksandrolonu w tabsach 30mg ed (przykładowo) albo w przypadku sarmów - ostaryna bądź lgd?
1. Nie robisz odbloku testosteron leci w dół estrogen skacze może cię zalać i większość efektów po prostu zniknie i do tego bajzel w hormonach do normy prędko nie wróci :-)

2.Po poprawnym odblokowaniu wraca do normy i spadki to około 2/3 kg zazwyczaj ,oczywiście mówię tu o sytuacji gdzie wszystko jest poukładane czyli dieta dopięta trening i tak samo suplementacja i to musi być poukładane dodatkowo na koniec robi się badania na poziom teścia estradiol prolke progesteron tam jeszcze próby wątrobowe jak brałeś środki które są hepatoksyczne itd. na odblokowaniu dawki hcg oraz clomidu i ich częstotliwość aplikacji jest zależna od środków które były używane na cyklu sterydowym no i jeśli zadbasz o to wszystko powinno być spoko aczkolwiek jeśli wychodzi po za twój maks genetyczny grubo no to może więcej spadków się pojawić teść powinien być w górnej granicy przy odpowiedniej diecie , na odblok albo po nim można też booster teścia kupić na pewno coś tam pomoże

Ogólnie wszystkie sterydy blokują jedne mniej drugie bardziej ale to jest zależne od dawek i środków jak bardzo cię zablokuje jeśli chodzi o oksadrolon to jego dawka to 60-100 mg no i jest toksyczny zwiększa poziom LDL czyli złego cholesterolu

Jeśli chodzi o sarmy to nie wypowiadam się bo za bardzo mnie nie interesują i mało o nich wiem.

I jeszcze tak na koniec niestety żeby stosować sterydy trzeba je dostarczyć iniekcyjnie , środki oralne po prostu są bardziej toksyczne i mają o wiele słabsze działanie no ale każdy zrobi co uważa ;)
  • 59 / 15 / 0
15 sierpnia 2017Mleczarz pisze:
Bez odbloku to mozna sie wylizac po 100 mety i to nie zawsze to kazdy organizm jest inny. Jednemu nie bedzie nic a drugi bedzie mial problemy i to niemale. W twoim przykladzie gosc nie robiac odbloku zagra sobie w czysta loterie z wlasnymi hormonami, dlatego tez badania sa bardzo wazne. Sarmy ponoc tez blokuja ale nie wypowiadam sie bo to jest opinia tych co brali a badan jakis konkretnych na ten temat nie ma (chyba, ze juz sa jakies nowe). I warto zawsze pamietac, ze im lepszy odblok po cyklu, tym wiecej korzysci z niego wyniesiesz (oczywiscie do tego micha trzymana na 100%).
Ja, jak koty - widzę w strefie nocy
jej piękno mroczy a ludzie wzywają pięknie 'pomocy!'
  • 78 / 4 / 0
Szukam legalnego, skutecznego i w miarę bezpiecznego środka, który (kolejność ma znaczenie):

1. obniży kortyzol (inhibitor kortyzolu),
2. obniży estrogen (inhibitor aromatazy),
3. zwiększy testosteron (inhibitor aromatazy).

Nie chcę czegoś, co według badań działa, ale ludzie biorą po kilka g przez parę miesięcy i nie widzą różnicy (wit. C?).
  • 161 / 2 / 0
Witam chłopy jakiś kontrakcik na priv proszę z góry dzieki dobrych przyrostów
Ogolnie interesuje mnie megace
  • 202 / 15 / 0
Anton spróbuj arimistane
  • 404 / 40 / 0
Anapolon z winstrolem i anawatarem,tylko anopolon ma chyba najwieksze skutki uboczne ,ale anawatar najmniejsze on tylko na siłe i jakość miesni jest,ale w Polsce anawataru sa same podróbki trzeba ze stanów zamowić 100 tabs w jednej paczce po2,5mg,a trzeba brać tak 30-40mg dziennie,a jedna paczka 800zł
  • 863 / 122 / 5
Nie wiem jakie avatary Ty tam zapodajesz, ale:
@oxandrolon - Anavar z nexium

Nexium, anavar - 100tbl , 10mg tbl - koszty max 200zł
[ external image ]
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.