Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
09 października 2017fantastikum pisze: Nigdy nie próbowałem opioidów, jednak ostatnimi czasy los zmusił mnie i z ciekawości sięgnąłem po "urszulę". Szybko przerobiłem grama i poczułem chcicę na coś mocniejszego. Jednak postanowiłem chwycić się za NSI-189, które odżegnało mnie od tego pomysłu. I bardzo dobrze, że to zrobiłem, teraz zapewne byłbym nagrzany MAFem, a tak nawet myśl o jakichkolwiek narkotykach wzbudza we mnie wstręt. Teraz tylko psajko jeszcze dla mnie coś znaczą, reszta woooon! I to samo wam radzę, po co marnować sobie życie!!!
Na pocieszenie O-DT i difenidyna... Zamówiona, pierdole. :P
P.S. Na obecną chwilę Ulka wygrywa.
grenseal@tutanota.com
ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
11 października 2017Grenseal pisze: W moim przypadku MAF jest to ogromny kłopot. Nie ważne jaką dawkę by przyjął, urywa film. Budzę się z ogromnym bólem głowy, klatki piersiowej i rąk. Ledwo utrzymuję równowagę, mega spłycony oddech. Krótko mówiąc albo MAF nie jest dla mnie - zbyt dużym jest zbyt dla mnie wyzwaniem. Ja osobiście odpadam...
Na pocieszenie O-DT i difenidyna... Zamówiona, pierdole. :P
P.S. Na obecną chwilę Ulka wygrywa.
11 października 2017Grenseal pisze: W moim przypadku MAF jest to ogromny kłopot. Nie ważne jaką dawkę by przyjął, urywa film. Budzę się z ogromnym bólem głowy, klatki piersiowej i rąk. Ledwo utrzymuję równowagę, mega spłycony oddech.
10 października 2017polymerase pisze: Szybko po fazowaniu zacząłeś brać NSI-189 ? w którym dniu po odstawieniu opio + widoczne efekty NSI ?
scalono - polymerase
Dzisiaj odrobinę zwiększyłem dawkę, bo czułem, że może być jeszcze lepiej i niestety, ale przy tej substancji jednak lepiej już się nie da. Wyszło tylko gorzej - mega nudności jak przy dorzutce, prawie zero fazy mimo bardzo delikatnego zwiększenia dawki. MAF poleciał do śmieci. Szkoda czasu na takie eksperymenty, kompromisy i bycie szczurem doświadczalnym.
Do czasu mocnych opio bylem nigdzie, a skad jak skad, ale ze skraju przepasci widac juz calkiem sporo i mozna sie ukierunkowac w kwestiach.
...a ja niczego nie wykluczam, bom jest czlowiek ulomny
Tak czy siak, lecze sie z pizdoholizmu i rc opio to zlo jeszcze wieksze, niz myslalem. Sa zla mniejsze. Skret to nic, psycha jest najgorsza.
11 października 2017random abuser pisze: Można to vaporyzować? Czemu nikt tego nie robi?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.