...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 404 / 40 / 0
Ja bede lada dzien oczyszczał organizm,bo za dużo wpierdalam już,trzeba sie zlitować nad wątrobą i nerkami.
  • 5985 / 1237 / 43
19 dni ciągu na gieblu zakończone.
Pyknęło 300ml, w 3 tygodnie.
Nie boje się odstawki, bo mam baclofenu cały zapas.
Do tego benzo, alko.
Dalej rozjebmy sobie GABA...
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 390 / 24 / 0
[mention]london5[/mention], co Ty wiesz o rozjebanym GABA...
Uwaga! Użytkownik Mipro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 914 / 0
@Mipro
Wiecej niz ty o tym czy zalozyles skarpetki do pary :)
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1016 / 97 / 0
Nieprzeczytany post autor: ChrisMoltisanti »
Może ktoś powiedzieć czy jest jakakolwiek możliwość zgłoszenia/oddania dorosłej osoby bez jej zgody na leczenie? Wydaje mi się że nie ma u nas takiej opcji ale nigdy się tematem nie interesowałem przesadnie. Jakie muszą być okoliczności żeby mogło zajść coś takiego?
The child is grown
The dream is gone
  • 2372 / 317 / 0
Musiałby Cię sąd ubezwłasnowolnić. Jeśli nie jesteś niepoczytalny, nie masz alzheimera w stopniu zaawansowanym czy generalnie jakiegoś poważnego "defektu" to raczej nie ma takiej szansy. A co - rodzice mają Cię dość ? :)
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 1016 / 97 / 0
Nieprzeczytany post autor: ChrisMoltisanti »
Nie ja miałbym się na ten detox wybrać tak ogólnie. Czyli ewentualne ciężkie zaburzenia psychiczne to jedyny sposób.
The child is grown
The dream is gone
  • 2372 / 317 / 0
ciężkie i jakieś sensowne uzasadnienie do tego. Pozbawić kogoś prawa do decydowania o sobie, to jest naprawdę wyjątkowe i w wyjątkowych okolicznościach. Moi rodzice, moją babcie chyba na koniec ubezwłasnowolnili (miała już skrajny etap alzheimera) bo nie była już w stanie zadecydować czy być w szpitalu itp i w ogóle podjąć decyzję w najprostszych sprawach... To głównie są takie przypadki. Ćpunów raczej to nie dotyczy.
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 8103 / 914 / 0
Ostatnio znalazlem na lawce prawie calego dzoja a ze robie detox od mj to go polamalem zeby nie korcilo.Detox od mj dalej prowadzony.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 9700 / 1912 / 2
14 października 2017UJebany pisze:
14 października 2017jqsxx pisze:
I moje główne pytanko czy ona nie zaburzy regeneracji układu ga ba?
Nie zaburzy, poniewaz oddzialuje na inne receptory.
A co z rec opio na ktore oddzialuje benzo?
Na forum wielokrotnie o tym pisano.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11473860
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.