Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 181 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mirror »
mogę sobie dać w żyłę hyroxyzyne która straciła ważność we wrześniu? czy lepiej wyżucic żeby nie kusiło?

ostatnio wzięłam 2ml z kodeiną i było cudnie ale była ważna do listopada
teraz mam tylko te do września, przeżyje jak je wezmę? %-D
Nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to byłaś szczęśliwa.
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: axel_rose »

To serio jest na recepte heh?
Ja porpostu poszedłem do apteki i powiedziałem że chce Hydroxyzinum i dostałem tak bez niczego.
Co prawda jeszcze nie wiem co z tym zrobić bo nie kupowałem tego dla siebie a teraz leży i zajmuje mi miejsce w szafce o.O
Uwaga! Użytkownik axel_rose nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Jak macie DIFKE w ampulkach to nie strzelajcie jej i.v.!, tylko i.m. (domiesniowo). Z tego co wiem od dwoch lekarzy DIFKA w ampulkach bardzo wypala zyly i prawie zawsze podaje sie ja domiesniowo. Nie wiem jak jest z HYDRO, ale rowniez proponuje domiesniowo. Leki podane domiesniowo zaczynaja dzialac po 5-15 minutach. Opiaty mozna walic juz po okolo 30 minutach po podaniu domiesniowym Difki czy Hydro.
Ostatnio zmieniony 09 listopada 2007 przez Gargamel, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 181 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mirror »
Podanie hydroxyzyny i.v. może spowodować hemolizę.

ja się boję i.m. bo jak i.v. to widać żyłę i wiadomo jak, a domięśniowo to jeszcze coś sobie w środku przebije :scared:
Ostatnio zmieniony 10 listopada 2007 przez mirror, łącznie zmieniany 1 raz.
Nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to byłaś szczęśliwa.
  • 89 / / 0
ja mialem tabletki 10mg zjadlem 15 i chuj.... zasnolem a na 2 dzien oczow nie moglem otworzyc :D ale spalo sie fajnie...
EXP:
THC, amfetamina, benzydamina, dekstrometorfan, tramadol, alkohol, efedryna, pseudoefedryna, hydroksyzyna, kodeina, dimenhydrynat, estazolam, poppers, metylokatynon, oksazepam, diazepam, DOC(chyba), zolpic  - wiecej grzechow nie pamietam :P
*GREEN LEAF TEAM REPREZENTANT*
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Wielu userow juz to pisalo, ale napisze jeszcze raz. Hydro to typowy zamulacz na sen. Nadaje sie imho jedynie do wzmacniania opio i tyle. Wezmiesz na noc hydro i pol nastepnego dnia, albo caly chodzisz nieprzytomny. Nie polecam (oprocz mixow z opio rzecz jasna jak juz wspomnialem).
  • 1067 / 205 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
Zgadzam się z Gargamelem, jak się obudzisz czuć hydroxyzyne. Ale np mnie się podoba. :-)
Ostatnio zmieniony 02 stycznia 2008 przez czajnikof, łącznie zmieniany 1 raz.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 131 / 1 / 0
jebne sobie teraz 20mg w nos, wczesniej dorzucałem do dexa i gały, w sumie bardzo fajnie.
w końcu zdrewniała mi głowa.
  • 459 / 3 / 0
co do hydroksyzyny miałem sobie ją dzisiaj wzmocnić kodę, ale kurwa zapomniałem i zarzuciłem 2 tabsy hydro, zaraz po wypiciu 300 mg kody.
Uwaga! Użytkownik Piotrunio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.