Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 5125 / 889 / 0
[mention]serotoninowy[/mention]
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 747 / 38 / 0
A co odjebaleś w koncu bo nie powiedziales, wtedy mozna by ci jakos doradzic bracie :D
Kurwa ziom ledwo co wrociles z odwyku i juz takie samodestrukcyjne zapędy, to czas chyba się ogarnąć trochę chociaż. Jak coś to pisz ;) .
  • 5788 / 1186 / 43
Słabe te akcje wasze.
Bo to raz mnie zawijali z domu radiowozem lub karetką >? NIe ma się czym chwalić.
Pobudka na dołku/szpitalu/ psychuszce mnie nie dziwi.
Tylko na izbie wytrzeźwienie nie bylem.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 762 / 37 / 0
09 października 2017london5 pisze:

Tylko na izbie wytrzeźwienie nie bylem.
Ja byłem, w dodatku w sylwestrową noc. Nie polecam.
  • 8103 / 907 / 0
Wino 12 % (1 litr) na dwoch, ja wypilem wiecej niz pol litra.Troche bylem podpity, wrocilem do domu i od razu do lozka i blackout..Mamuska budzi mnie na leki, ja jeszcze ledwo co ogarniam.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 390 / 24 / 0
Re: Najgrubiej.
Nieprzeczytany post autor: Mipro »
Ja to kiedys tak odleciałem, że mnie musieli z kilometr przez krzaczory ciągnąć bo tylko wymiotowałem i dreszczę miałem :D I to był tylko alkohol. W sumie nigdy nie odleciałem mocniej niż po wódce i piwku w miksie.
Uwaga! Użytkownik Mipro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 907 / 0
Mix wódki i piwerka to niezly kociolek panoramixa, moze zerwac film a kac jaki straszny.Rzyganie, helikopter, nie idzie nic zjesc.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 68 / 10 / 1
11 października 2017UJebany pisze:
Mix wódki i piwerka to niezly kociolek panoramixa, moze zerwac film a kac jaki straszny.Rzyganie, helikopter, nie idzie nic zjesc.
W takim razie polecam Ci do spróbowania mix który wypiłem raz w życiu: Czerwone wino + wódka (żubrówka), wszystko w jednym naczyniu, pół na pół. Na koniec podać z blantem, kilkoma piwami i ruszyć w las :kotz:
:extasy:
  • 5125 / 889 / 0
Przywaliłem 20 mg flubro, 2 piwa 9% , 90 mg prozacu, listek hydroksyzyny i dwie małpeczki po 200 mg. Wszzyzstko rozlozone na wieczor. Na noc dowaliłem jeszcze 50 kwety
Opowiadałem rózne bujdy aż mi wstyd. :D Bardzo rozwizuje taki mixik jezyk. Szkoda tylko watrobe niszczyc.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 7 / / 0
Niezły mix próbowałem plus jekies pixy i miasto stary nic nie pamiętam na szczęście przyjaciele nagrywali i robili mi foto...nie żałuję i polecam[emoji41]
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.