Zablokowany
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
[quote="TECHNOPOWER"]
ok czekam..choc pewnie beda zle bo ty wybredny jestes jak francuski piesek ]
średnio kręcą, przy 5-6 na raz dają radę. Faza standardowo 3h, i feta po której nie dało się zasnąć.
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 189 / / 0
Nieprzeczytany post autor: TECHNOPOWER »
yhmmm takie cos.. feta w pixach bleeeee.. a jak bys je porownal z bialy sercami ? :P
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
Słabsze od serc i omeg
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 23 / / 0
Nieprzeczytany post autor: sweeper »
Probował ktoś białych rolexów (koron) i również białych mitsu ? Koła są identyczne tylko różnią się znaczkiem. Kupione ostatnio na d. śląsku
Uwaga! Użytkownik sweeper nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 30 / / 0
Nieprzeczytany post autor: tableta »

ale zaraz bity będziesz za te wypowiedz %-D

A zle mowie?
Uwaga! Użytkownik tableta nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 189 / / 0
Nieprzeczytany post autor: TECHNOPOWER »
biale rolexy sa ok.. praktycznie wszyscy chwala :)
  • 449 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: ahael »
biale rolki mi smakowaly, (energetyczne sa) biale mitsu strasznie zamulaja

a tobie newbe radze odpuscic jedzenia kolek ;] na jakis czas
Ostatnio zmieniony 05 listopada 2007 przez ahael, łącznie zmieniany 1 raz.
nie ma było
nie ma będzie
istnieje tylko teraz
  • 59 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: yuppy »
SixtyNine pisze:
Ja jadłam ostatnio B29 , było białe w malutkie niebieskie kropeczki. Faza wkręcała się bardzo długo bo ok godziny. Za to efekty zajebiste, nie piłam wtedy prawie alkoholu oprócz 2 drinków. Więc mogę śmiało powiedzieć, że pixy zajebiste , sam pill trzymał ok 3- 4 godz. Żółte krzyże jadłam jakieś 2 tyg temu i były nieco słabsze od B29
Na Opolszczyźnie są 2(a może i więcej) rodzaje b29. Z kropeczkami i całe niebieskie (słyszałem o czerwonych , ale nie miałem okazji ich skosztować). Kropeczkowe bardzo dobre,wkrecaja sie do godz. jadłem kilka razy zawsze w miksie z alko , maksymalnie zjadłem 5 w przeciągu 3 godz (czułem sie zajebiście , kolega ktory jest wrogiem pix stwierdził że wyglądałem chujowo jak z dupy z tymi rozjebanymi źrenicami i pierdoliłem jak pobity)usypiałem bezproblemowo . Zachecony miłymi doświadczeniami zakupiłem sobie w piątek 2 guziczki b29 ( na drugi dzien miałem rano wykłady i nie chciałem szalec z ilością zeby w miare normalnie z kimś pogadać) zjadłem je popiłem browarkiem i za 15 min weszła faza. Trzymało mnie ok 8 godz , bezskutecznie probowalem zasnąc..... Było mocniej niz po 5 z kropeczkami ale jakoś tak inaczej, momentami nieprzyjemnie ( tylko pierwsza godz była pixowa ) Reasumując -zastanawiasz sie czy kupic b29? KUP!!!
Ostatnio zmieniony 05 listopada 2007 przez yuppy, łącznie zmieniany 1 raz.
To nie moje są słowa...
<><><>><<><><><><>
Mogłem być kałem albo kosmosem...
>>>>>>>>>>>>>>
mr. don igrkupe we własnej osobie !!!
  • 46 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Geko3 »
Moze wie ktos cos o dzialaniu Koniczynek bo kumpel mi to prroponuje na impreze a slyszalem ze kiedys byly slabe. Moze ktos wie jakie teraz sa? prosze o odpowiedz.
  • 449 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: ahael »
pierdol sie aburd, odkad powstal ten watek, kazdy opisywal piguly, ale rowniez toczyl dyskusje na ich temat niekoniecznie w takich regulach jak powstal watek i nikomu to nie przeszkadzalo, naraz ty sie przypierdalasz
co okres ci sie zaczał?
siana
nie ma było
nie ma będzie
istnieje tylko teraz
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.