Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 349 / 8 / 0
Chodzi o to, że wcześniejsze sorty powodowały u mnie nie możność zaśnięcia ale nie było aż tak źle i nawet po 5 polewkach w trakcie dnia byłem w stanie zasnąć bez benzo. A tu ni chuja. Do tego dzisiaj czuję się normalnie struty, łeb boli, przy odcinku lędźwiowo-krzyżowym też boli. Do tego mentalnie się czuję jak na przekurewnym kacu. Czyli wkurw, derealizacja i depersonalizacja. I to nie, że lekko tylko masakrycznie to odczuwam. Jeszcze jak nikt nic nie mówi to nie jest źle. Albo jak się czymś zajmę. Ale nie jestem w stanie z nikim stworzyć dobrego dialogu... Mam etizolam i może clonazepam udało by mi się ogarnąć. Może coś pomóc? Jak tak to w jakie dawki celować?
  • 5235 / 931 / 0
Przenieśmy sie do knajpy
[mention]Juma[/mention]
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 441 / 21 / 0
23 września 2017MrMagnificus pisze:
no nie ma wlasnie.... ani libido, ani eufo... tzn cos tam czujesz, ale to nie jest TO.
Chyba w zasadzie nie powinnismy o tym rozmawiac w tym temacie... no ale z drugiej strony innego chwilowo nie ma.
Podpisuje się pod tym, sort wyjątkowo kiepski. Po polaniu sobie 1.5ml poczułem ból brzucha, nie oczyszczałem. Zero euforii, zero libido, zero uspołecznienia a w tym celu właśnie to kupiłem. Jedyny efekt który odczułem, poza bólem brzucha to zaburzenia błędnika.

Jestem początkującym i nie mam jeszcze przećpanego mózgu tą substancją. Zawiodłem się bardzo...
Po prostu egzystuje w tym matrixie
  • 748 / 38 / 0
E tam, eufo jest normlanie tylko G się rozkręca, acetylocholina i dopamina musi się rozchulać. A jak juz sie to stanie to masz stan pieklo/niebo. Super sprawa, warto przezyc i warto mieć za sobą :D. Ból brzucha norma, len mielony jako podklad i mija.
  • 226 / 7 / 0
Panowie, to jak to w końcu jest z DXM do obniżania tolerki? Warto podjeść z kilka dni przed polewką?
  • 748 / 38 / 0
Wie ktos moze jak rozroznic GHB od wodnego roztworu BDO?
  • 226 / 7 / 0
up
Najłatwiej to chyba po smaku :D
GHB będzie lekko słone, a BDO będzie (po opiniach innych, bo sam nie próbowałem) strasznie chujowe.
  • 401 / 21 / 0
Szwagry jak robicie nG z gibla plus soda oczyszczona to można zamiast wody destylowanej (nie mam obecnie na stanie a nie bardzo mogę kupić w tej chwili) dać kranówke/butelkowaną którą przepuszcze np przez dzbanek filtrujący oraz/lub zagotuje?
  • 3363 / 356 / 0
Jak najbardziej.
  • 441 / 21 / 0
Nie wiem co się porobiło, bo polewam sobie 1,5ml + a i tak czuje co najwyżej zamuł i uspokojenie. Posiadam forumowy sort. Oczyszczałem tylko wygotowując zanieczyszczenia. Nie czuję tego uspołecznienia, euforii a po to właśnie to kupiłem. Jestem nieśmiałym introwertykiem, pomyślałem że pomoże mi to otworzyć się na ludzi a widzę że dupa :/

Przerobiłem w sumie 30ml w ciągu miesiąca, czyszcząc po 2-3 razy w tygodniu.
Tak z ciekawości polałem sobie w ciągu godziny 3ml i nawet nie zasnąłem, skończyło się na ogromnym zamule i uczuciu odcinania świadomości, jakbym polał więcej to byłby zgon :P
Po prostu egzystuje w tym matrixie
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes

Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.