Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
-Dostępność oraz działanie, naprawdę się w tym zakochałem! Do tego kilka x miałem paru miesięczne przerwy, więc działa na mnie zajebiście
-Odbiór muzyki, CEV'y, odlatywanie z łóżka w stanie mocno dysocjacyjnym... Cudo! (oczywiście to również po części zasługa mixu z mj, lecz spróbuję na dniach na czysto z powodu detoxu)
-Brak jakiegokolwiek zejścia, łatwo zasnąć
-W przeciwieństwie do większości osób, nie rzygam oraz nie mam jakiegoś mega ciężkiego bodyloadu
-Zawsze, ZAWSZE gdy wyjdę z ziomkiem zdekszony na miasto, dzieją się różne pojebane i nietypowe sytuacje, jakby ten dex wszystko przyciągał :D
Jest jednak pewien minus, odkąd wycofali Aco 30 sztuk [*], to muszę żłopać skurwiały syrop a Tussi to u mnie nie barzdo jest dostępny :/
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
lady in the radiator pieśń EastHery Estery/'głowa-kuriozum, fikcja szalona'
Ale koniec był taki, że mam w papierach f 20.0 i jestem emerytowanym lotnikiem.
Adios deiksemos
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.