Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 8103 / 913 / 0
Od jakich narkotyków macie detox ? Za jakimi najbardziej tésknicie ?

Mi troche brakuje mj, kody i Tramalu.Mam za to benzo i swiat jest piekny. :heart:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 211 / 29 / 4
za żadnymi, bo mam ich pod dostatkiem
Uwaga! Użytkownik ravestar6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 111 / 2 / 0
  • 211 / 29 / 4
Albo nie, tęsknie za 4,4dmar. Szkoda że nigdzie go nie idzie dostać
Uwaga! Użytkownik ravestar6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 562 / 29 / 0
za opio.

06 października 2017UJebany pisze:
tésknicie ?
miły ten pieprzyk ("é"). taka sasanka alpejska, okruch ze stołu. pieg na ciele loli. siniaczek dal. karolinka z lizaczkiem. miłozwierz. rybcia-pipcia. linijka-śnieżynka.
Uwaga! Użytkownik skatofagi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 762 / 38 / 0
za Acodinem pakowanym po 30drażetek w cenie 4,50zł
  • 5883 / 1216 / 43
Stare kannabinoidy z grupy jwh.
Miło wspominam pierwsze kary, jako jeszcze młody adept Zakonu.
Ostatnio zmieniony 07 października 2017 przez london5, łącznie zmieniany 1 raz.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1066 / 158 / 0
temat rzeka :D najbardziej mi tęskno to MXE ! no i 4 mmc :D MXE mógłbym raz na miesiąc a 4 mmce chociarz mieć dostęp do 3-4 posiedzień rocznie :D
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 5883 / 1216 / 43
Może nie tyle za ćpaniem, jak za tamtym życiem, tamtym s&s.

A taki temat już był.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 605 / 89 / 0
3mmc. Zdecydowanie. Miłość od pierwszego ładunku.
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze

Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.

Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.

Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę

Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.