Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / 1 / 0
3 dni się męczyłam po jakimś niby prima sorcie,czwartego dojechałam się alko,bo już nie szło wytrzymać...Pierwszy i ostatni raz...
  • 96 / 7 / 0
Parę lat temu 72 h . Z tym że fuka była pierwszy sort.. pościel żółta od potu, nie mówiąc już o zapachu :/ tak zwany żółty skurwiel szalal wtedy na osiedlu...
  • 23 / 1 / 0
125h około, ostatnie godziny już całkowita depersonalizacja, inny świat. Domofon mi pływał po całej ścianie jak wchodziłem do klatki, bloki byly zupelnie inaczej poukładane na osiedlu, w ogóle klimat starego, warszawskiego bemowa- lotnisko kto kojarzy, niech sobie wyobrazi co wtedy miałem przed oczami haha :D. Odradzam stanowczo brak snu, najbardziej wyniszczajacy element.
  • 4 / / 0
8... Ale to nie było nie spanie... W sumie to mialam zaniki świadomości chociaż zachowanie i gadka była w miarę normalna jak na tak "przerobioną" osobę...
Najgorsze schizy w życiu. Nie polecam
RUda ZUa SUka : :gun: :gun: :gun:
  • 1425 / 80 / 0
Kiedys spotkałem goscia co twierdzil ze nie spał 13 dni. Smiecha miałem z niego.
  • 2 / / 0
Dwa dni i noce później intensywna terapia i haluny w huj niepolecam teraz mam system rozjebany chyba nerwica cisnienie w prezencie
  • 421 / 21 / 0
3 dni, śmiesznie było, dopiero co się zapoznałem dogłębniej z tą substancją a cholernie mnie porwała..

po pierwszym nosku poszedł 9dniowy ciąg, mmm!
  • 2 / / 0
ja to 2 nocki bez problemu i 3 z rozpędu, później jak sobie zajaram to i w 4 mi ciężko usnąć :old: :old:
  • 2 / / 0
Ja maksymalnie bez snu wytrzymuje 3 dni i padam. W tej chwili jestem 2 noc bez snu. Leżę w łóżku z jointem a ze mną "trzaski" i omamy:]
  • 1 / / 0
3 nocki . Ciemne plamy przed oczami, dziwne lęki i uczucie że wszyscy wkoło mnie obserwują . WYGLĄD? najdroższe podkłady korektory nie zamaskowały stanu zombie . JEDNAK TO PRAWDA ZE SEN DZIAŁA CUDA NA URODE :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.