"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
02 października 2017Quepasa pisze: @hexe a więc tak, igla od insulinowki pasowała jak ulałMetoda na zimno, w pięciu ml soli fizjologicznej rozpuscilem pokruszoną na (jebany) pył jedną tabletkę OxyContin 80 mg, wcześniej dokładnie zmyłem otoczke. Roztwór liczył dokładnie pięć mililitrów, uprzednio zwilzylem filtr od papierosa resztkami soli. Klarowny i czysty jak woda. Igielka oczywiście bajeczna wiec trafiłem bez problemu.
02 października 2017Quepasa pisze: Jestem bardzo usatysfakcjonowany z dzialania.
02 października 2017Quepasa pisze: Zastanawiam sie jednak nad tym, czy aby wszystko dobrze rozpuscilem? Mieszalem długo, ale sporo okruchow, a raczej pylu zbitego w okruchy, zostało i nijak nie dało sie ich rozpuścić. Jak myślisz, czy była to raczej masa tabletkowa? Czy cos tam jeszcze pozostało?
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
- Accordeon (5, 10, 20, 40 i 80 mg)
- Oxecontin (5, 10, 20, 40 i 80 mg)
- Oxydolor (5, 10, 20, 40 i 80 mg)
- Rebelton (5, 10, 20, 40 i 80 mg)
Rebelton 60 szt. = 6,83 PLN
Accordeon 100 szt. = 11,38 PLN
Oxydolor 60 szt. = 100,95 PLN
OxyContin 600. = 115,69 PLN
A to mi nie przeszkadza bo nigdy niczego łyżką nie rozgniatam, tylko do samarki/kartki i rozgniatam takim czymś, co się pod drzwi kładzie, żeby się nie zamykały. Więc z tym nie powinno być problemu, ale czy w tych oxydolorach po przeróbce, nie robi się dużo strat? Taka 80 -siątka (albo ilość jaką braleś/aś) klepała tak jak 80-tka? A, no i jeszcze, czy roztwór był dalej mętny po przefiltrowaniu czy tylko przed? Bo filtrowałeś/aś normalnie, filterkiem z papierosa/watą?
Accordeon 100 szt. = 11,38 PLN
Ze względów ekonomicznych od dłuższego czasu jadę na Accordeon 80 per oral. A może by to dało się puknąć raz na jakiś czas? Macie jakieś doświadczenia w tej materii?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.