W moim mieście nie ma sklepu z tytoniami (kiedy był ale zlikwidowali) więc tytoń kupuję zawsze przez allegro :)
addict pisze: Shisha - gdzie można kupić(prócz internetu)?
jest to owocowy (tyton) tzn zero nikotyny i malo substancji smolistych, podobno jest po tym lekka euforia i relaks.
Palenie sziszy jest bardzo klimatyczne i przyjemne, wypada polecić każdemu :-) Aczkolwiek "fazy" po tym żadnej nie ma, tyle co tej nikotyny się do organizmu trochę dostanie.
O tak, palenie shishy jest bardzo przyjemne, a np. melasy bywają przepyszne, jednakowoż - dokładnie, niczego się po tym nie spodziewajcie ]
Dla urozmaicenia zawsze do sheeshy można dorzucić bonusa
Sam sheeshuje od maja, po dwa -trzy razy na tydzień i aż mnie skręca jak nie mogę zapalić ;]
Sheeshe można kupić w wawie na ulicy wspólnej http://www.shishacenter.pl/ , lub allegro ;)
Tytoń nakhla to syf, sam pale jedynie serbetli, obecnie czekoladowy :)
...a i dwa razy zdarzyło mi się coś baaardzo dziwnego, po około 1,5 godziny palenia serce zaczęło mi walić jak szalone a sam sie czułem zbakany (dochodziły do tego lekkie problemy z równowagą), stan był cudowny ale trwał jakieś 10 minut i skończył sie ostrym bólem głowy... stanu tego doświadczył raz mój znajomy który ze mną palił (tytoń serbetli bananowy)... wie ktoś może co to było?? w ciągu pół roku palenia tylko dwa razy mi coś takiego sie pojawiło, pomimo gęstego i długiego palenia nigdy nie miałem takich objawów (nawet po sesjach 7-godzinnych)...
Spraw nie ma więc nie ma pędu...
Tylko ja i dymu pięć kłębów.
Zapisuje się do waszego dzienniczka palaczy. :)
:)
Spraw nie ma więc nie ma pędu...
Tylko ja i dymu pięć kłębów.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego
Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.