Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 3 / / 0
Siema,
zna ktoś tego pixa? Ktoś słyszał? Próbował? Podobno ma 400mg MDMA. Nazwa to Hell Snake, logo na niej to "HS" albo "HLS"
Link do fotki: https://ibb.co/gdgYM5
  • 2 / / 0
ktoś coś wie o niebieskich supermenach? małopolskie
  • 291 / 7 / 0
400 mg to chyba ona waży a nie że ma tyle MDMA jak pixa ma 250 to świat a świat a gdzie tam 400 he ona nawet nie wyglada po tej fotce na mocarną pixe jakas taka dziwna...
  • 3 / / 0
22 września 2017oskar49 pisze:
400 mg to chyba ona waży a nie że ma tyle MDMA jak pixa ma 250 to świat a świat a gdzie tam 400 he ona nawet nie wyglada po tej fotce na mocarną pixe jakas taka dziwna...
dlatego właśnie pytam. To co napisałem jeśli chodzi o 400mg znalazłem w necie i też nie chce mi się wierzyć żeby pixa mogła mieć taką moc. Rozumiem, że nie masz żadnego konkretnego info?
  • 119 / 4 / 0
Trójkąt z zaokrąglonymi bokami, wybite oko opatrzności i napis NWO

Na czym pędzone i ile mg?
Foto:
  • 42 / 2 / 0
Raportuję: małopolska, okrągłe, zielone mistubishi - bardzo spoko, na moje oko z 200 mg
Leśne bizony nie odwrócą wzroku, jeśli w twoich myślach będzie krzak.
  • 12 / 1 / 0
Żółte EB ktoś cos slyszal

ZDJ:
8d6693baf4a75.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 235 / 28 / 0
Może ktoś mi podać stronkę na której są zdjęcia pixow i opisy co tam siedzi?
A w ogóle ktos wie co siedzi w:
Niebiesko-szarych, prostokątach z nazwą LOCK lub LöCK (te o/ö jest jakby w dużym U)
  • 610 / 29 / 0
^up

lista-stron-opisujacych-krazki-t53431.html troche poszukać nie boli..
  • 564 / 52 / 0
trotyl20 pisze:
Logo - granat
Ksztalt - granat
Kolor - bialo szary
Ze strony jedwabny szlak
Zna ktos zawartosc? Wie ktos cos o nich?
Robione na uwa-101. Uwazac na to gowno
Predzej martwy niz slaby
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.