Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5137 / 891 / 0
Pierwsze słyszę o maczanie, daj mi namiar na priv. Jeżeli tak, to vapo wchodzi po paru sekundach i trwa dość krótko.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 195 / 20 / 0
Hehe, no ja też pierwszy raz usłyszałem o maczanie. Masz maila tego z safe-mail.net

Edit: Ok, koleś palił maczane z synt. kanna zmixowana z al-ladem (czyt. palil maczane i wrzucił karton, źle go zrozumiałem)
  • 115 / 4 / 0
23 września 2017neurobiolog pisze:
Lepiej zainwestuj w ALD-52. 150ug AL-LAD to za dużo byś się skupił na programowaniu. A co dopiero 2 kartony. Przy takiej dawce nie skupisz się na ekranie, tylko na tym, jak się ekran świeci ;)

ALD-52 w dawce 10ug powinno wystarczyć.
ok, a co jesli polkne 1 karton i po czasie poczuje ze jest za slabo? Moge dorzucic drugi, czy bedzie to zmarnowany material?
  • 3649 / 995 / 2
Nie będzie za słabo :) Jak dorzucisz drugi karton po 1,5h to może jeszcze coś z niego wyciągniesz, ale jak już po 4-5h od przyjęcia, to tylko wydłużenie peaku i też niezbyt widowiskowe.
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 195 / 20 / 0
Re: AL-LAD
Nieprzeczytany post autor: Infamis »
Zdecydowanie lizerki slabo dorzucac. Lepiej wrzucic wiecej i czekac na peak. Przeciez to minie, ewentualmnie jak psychodeliki nie sa dla Cb, to wrzucasz benzo i po klopocie.
We will never find the cure
Useless me and useless you...
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: fehu »
Z tego co czytam to AL-LAD działa dość euforycznie. Mam pytanie, mieszał to ktoś z 1P-LSD?
  • 3649 / 995 / 2
Nieprzeczytany post autor: blackgoku »
Ogólnie lizergamidy działają dość euforycznie. Nie wiem, czy jest sens łączyć 1P-LSD z AL-LAD, ponieważ jeden z nich, prawdopodobnie AL-LAD będzie przytłoczony działaniem 1P-LSD. Zresztą jak chcesz brać 100ug 1P-LSD i 150ug AL-LAD to możesz otrzeć się o ego death lub przynajmniej dezorientację. Ja bym nie mieszał. AL-LAD jest bardziej imprezowo-rozrywkowy.
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
  • 1342 / 48 / 0
Nieprzeczytany post autor: scat »
Ego-death po 100mcg 1p i 150mcg allada? No bez żartów. Jak dla mnie wygląda to na dobre, bardzo euforyczne połączenie.
SESH
  • 3649 / 995 / 2
Nieprzeczytany post autor: blackgoku »
scat, nie napisałem, że gwarantowane ego death, ale dla osoby z zerową tolerancją, a zakładam, że pytający taką ma, to możliwe, że będzie miał srogiego mindfucka. To jest jest zarzucenie 300ug AL-LAD i będzie fajnie i kolorowo. To jest dowalenie do takiego sobie kolorowego lizergamidu silnego mindfuckera, którego ten pierwszy może wzmocnić. Ja na swój pierwszy raz miałem AL-LAD i bywały chwile "odlecenia", a koli na drugi raz przyłożyłem jedynie 100ug 1P-LSD z 66ug ALD-52 i miałem tripa życia. Tripa to mało powiedziane. Po prostu byłem niczym w nieznanym mi wszechświecie ;)
  • 236 / 32 / 0
Nieprzeczytany post autor: Annihilator »
Mój pierwszy solidny trip to było 250ug 1P-LSD + 150ug AL-LADa właśnie. Kochane, cudowne, błogo czyste doznanie. Była "sedatywna euforia"; pierwszy raz widziałem tak piękne obrazki. Cieszyłem się do łez i nie chciałem się nawet ruszyć dmuchając efajką we fraktale. Ale słuchaj, [mention]fehu[/mention] - przy 2 kartonach wzwyż nie oczekuj TEGO czy TAMTEGO. Bądź gotów na wszystko i tyle. To może pójść w każdą stronę.
ODPOWIEDZ
Newsy
Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.