Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 9485 / 1865 / 2
[mention]wincent[/mention] iph.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 594 / 34 / 0
[mention]Wincent[/mention] zgadaj się z [mention]fantastikum[/mention] i razem pociśniecie %-D
Ale szczerze, Tobie Wincent to FMA nie polecam, boś Ty wariat, więc tylko IPH :gun:
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1077 / 125 / 3
Brałem IPH średnio na mnie działało poza tym że dużo mniej wydajne niż 4 f MPH.
@Wincent zgadaj się z @fantastikum i razem pociśniecie %-D
Ale szczerze, Tobie Wincent to FMA nie polecam, boś Ty wariat, więc tylko IPH
No ale ja mam inny temat i inny przedmiot raczej. Pamiętam jak zaczynałem na 4 f MPH. Napisałem raz pracy trochę i następnego dnia patrze kurwa napisałem 1 stronę tekstu o instytucjach zastawu na Ziemi u Anglosasów- no kurwa bez wspomagania ni chuja przez to jest popierdolona treść.

Co że z 4 fma bym popłynął?
  • 9485 / 1865 / 2
Przy 4-FMA trzeba będzie podkręcac dawki.
Tolerancja dość szybko szybuje.

4-FMA to dorazny środek.
Masz jeszcze 2-FMA i 3-fpm
Ew hex w mikrominidosingu.
Wchodzić i głosować
  • 1077 / 125 / 3
Przez po hexenie bym się ni chuja nie skupił. A microdosing mdphp?
  • 9485 / 1865 / 2
*Microminidosing hexenu plus coś działającego jak Sri.
Pirolidykow nie testowalem [mention]wincent[/mention]znajdź lepsze miejsce na taką dyskusje bo nas moderator za nogi powiesi.

*tylko tu potrzebne są testy.
Za dużo serotoninowca zablokuje hexa i pójdziesz spać, za mało...
Wchodzić i głosować
  • 640 / 118 / 0
Gdyby o mnie chodziło, brałbym 3-FPM/H (różnie to nazywali, ale mam na myśli fluorofenmetrazynę). W rozsądnych dawkach równomiernie stymuluje i jest lekko rekreacyjna. Ale trzeba uważać, bo cholernie długo jest usuwana z organizmu, a skumulowane dawki mogą zaserwować 72 godziny wegetacji bez prawa do zamknięcia oczu. I nie da się tego zbić niczym, co zawsze działało w kryzysowych sytuacjach. No, może poza cukierkami dla niesfornych schizofreników, ale kto ma do tego dostęp poza rodziną wariata?
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 427 / 43 / 0
[mention]zakriahh[/mention]

Nie, zdecydowanie nie ! :D Bawiłem się chwilę z 4-FMA i zbyt duża ochota na dorzucenie, a jak już doładowałem więcej to było bardziej pluszowo niż po MDMA i zwyczajnie spałem jak bobas :D

Czekam, aż coś ruszy z tym 4f-MPH, podobno te kilogramy mają dobry sort, ale wysyłka z Czech to jakoś mi się nie chce w to bawić. Chociaż kontroli zapewne by nie było.

Przejdę chyba jednak na zdrowy tryb życia: sport + noopept + dużo nauki. A praca magisterska to już chyba bajka, do jutra termin składania w dziekanacie a promotor jeszcze nie sprawdził :D Chyba czeka mnie rok przerwy. Albo negocjacje przy okrągłym stole z Sz. Panią Dziekan - co już nie raz miało miejsce. Jestem chyba jedynym studentem, który cały czas tańczy na linie nad przepaścią :). Już dawno nie powinno mnie być na studiach, ale jakoś zawsze coś da się ugrać.
  • 849 / 289 / 0
Za offtop polecą warny!
Odpłatne konsultacje na temat diet, nootropów, stymulantów, suplementów, uzależnień, zbijania tolerancji, anhedoni, depresji, porycia ponarkotykowego, harm reduction i innych.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
  • 9485 / 1865 / 2
[mention]hash_oil[/mention]zostawiam [mention]wincent[/mention]-owi link

jaka-substancja-najlepsza-do-nauki-t53503-30.html
Liczę, że nie potraktuje tego jako ot.
Wchodzić i głosować
ODPOWIEDZ
Newsy
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.