W ciągu tego miesiąca miałem 2 razy 12h przerwy, w sensie skończyło mi się zanim doszła paczka. Pierwsze 12h dosłownie płakałem wijąc się non stop w łóżku i nie mogąc zasnąć. Generalnie stan tragiczny turbo plus. Zawsze wtedy myślę czy się nie zabić, bo wtedy ten gówniany stan minie. Drugim razem, mianowicie wczoraj, wiedząc co mnie czeka, postanowiłem przeciwdziałać, gdyż perspektywa przeżycia najdłuższych 12 godzin w życiu powodowała ponowne rozterki na temat śmierci. I jest sposób- 3-MMC zabija wszystkie negatywne efekty, naprawia termoregulację , nawet "rowerka" nie miałem czy byłem zaskoczony. Nocy i tak nie przespałem, ale za to szybko minęło. 3mmc nie powoduje zjazdu w wyniku czego idealnie się nadaje na przeżycie ciężkich chwil, a nie odkładanie ich na później ze zdwojoną siłą (skręt+ zjazd) . Do bupry niestety nie mam dojścia, jak będzie strasznie źle to będę żarł thiocodin garściami, gdyż kodeina nie powoduje u mnie skręta. Dodatkowo martwią mnie informację z tego forum, że skręt jest najgorszy 2-3 dnia dopiero. Nie sądziłem, że może być gorzej niż w tych wspomnianych 12 godzinach.
Czy użytkownicy sortu B2 mogą się wypowiedzieć w kwestii smaku/zapachu tej partii i porównać je do konkurencji ? Generalnie smak jest paskudny, czego nie uświadczyłem po produktach konkurencji. Jakość owszem super, ale niedobrze mi się robi na myśl że co godzinę będę musiał czuć ten obrzydliwy smak.
3mmc, 3 cmc, 4cmc wszystko zdelegalizowane. Czy jest jakiś dop działający porównywalnie do 3mmc , w sensie nie powoduje negatywnych efektów dzień po ?
To właśnie chyba ok. 12h jest najgorszej.
Potem siada psycha, ale to inna sprawa
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
Następnym razem poleci warn. Do dyskusji na temat źródeł substancji służy dział Sprzedawcy+. \ TiJaz
Miłej zabawy :-p
Czy przez ten czas kiedy Z Ulką jesteś za Pan brat, czy zdarzyło Ci się podrażnienie gardła/krtani? Coś tam została skubnięte u mnie przez tego MAFa, ale Ulka jest i robi robotę,
P.S. W dodatku ten ból głowy, jeszcze większy jak potrząsam łbem. Zrobiłem też przerwę kilkugodzinną przed testowaniem tego MAFa. Dziś ostrożnie.
grenseal@tutanota.com
ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
17 września 2017Skrzeczou pisze: Właśnie zakończył się u mnie bardzo nieprzyjemny skręt po Uli i pojawiło się pytanie. Z racji kurewnie krótkiego działania nie zamierzam wracać do tego specyfiku, a tolerka przez 4 tyg trochu urosła. Po jakim czasie i czy w ogóle mógłbym się zgrzać kodą bez zwiedzania połowy aptek w mieście? Dawka kodeiny przed ciągiem z Ulką była 600mg. Czy zostaje mi motanie morfiny?
[mention]Grenseal[/mention]
Jeśli po U. pojawia się ból głowy, to znaczy, że mocno przedawkowałeś. Polecam zmniejszyć dawki, ale dorzucać częściej.
11 sierpnia 2017LiquidStranger pisze: alko i benzo i na pewno zrobisz sobie kuku
Sugerowałbym zaniechać, jeśli nie to przyślij nam pozdrowienia z SOR'u
Kurwa wszyscy to pisza, ale napisze jeszcze raz,. Uwazajcie z tym bo ja juz dwa razy prawie bym sie wyjebał na druga strone. Uwazalem ze w chuj dobrze znam siebie, swoje cialo, glowe, ale na to nie ma mocnych, jak jeszcze to miksujecie to nie ma chuja zeby sie z tym opanowac. Jak ktos umie sobie wyznaczyc np. 3 strzaly w ciagu dnia to ok. Ja musialbym reszte uzywek chowac do sejfu ktory otwieralby sie po 24h. Chociaz kurwea pewnie i tak bym go szlifierka cial.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).