Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 3649 / 997 / 2
Dwuwinian choliny za słaby na fenylopiracam. W przypadku moklo to polecam CDP-Cholinę
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 747 / 38 / 0
Racja, została mi resztka i chciałem spożytkować...
Tylko pytanie czy moklo w ogóle zadziałą synergicznie z fenylopiracetamem.
Skosztowałem dziś i świetny humorek, pozytywne nastawienie, ale teraz coś tak mnie jakby po głowie uderza.
Ale ogólnie na ogromny+ w trakcie sesji nic więcej mi nie trzeba jak takiego clearheadu+pozytywnego myslenia.
  • 441 / 21 / 0
Dostałem kilka kapsułek w gratisie od szwajcarskiego sprzedawcy i jestem pozytywnie zaskoczony. Poleciało 100mg phenylopiracetamu + 600mg DMAE. Popite łykiem oliwy z oliwek dla lepszej wchłanialności ;) Nie użyłem żadnej formy choliny, więc dał się odczuć lekki ból głowy.

Po zjedzeniu ładuje się 20-30min do pełni efektów, w działaniu silny nootrop najlepszy z tego co próbowałem, średnio stymuluje ale jest to najlepsza forma stymulanta jaką próbowałem. Poszerza wszystkie zmysły, słuch, węch, delikatne wyostrzenie kolorów. Dużo większe skupienie, ogólne przyspieszenie reakcji i procesów myślowych. Minimalnie podwyższone ciśnienie krwi, tętno bez zmian. Poprawiony humor, dużo większa satysfakcja z tego co się robi :)

Nie wiem jak z regularnym spożywaniem ale spodziewam się szybko postępującej tolerancji i braku działania przy dłuższej suplementacji. Zbyt piękna to by była substancja aby cieszyć się nią każdego dnia. Na pewno zagości u mnie na dłużej, pozostaje tylko ogarnąć dobre źródełko, jeśli jakieś macie to możecie się podzielić będę wdzięczny :)

Fuzja - D5
20 czerwca 2017neurobiolog pisze:
Dwuwinian choliny za słaby na fenylopiracam. W przypadku moklo to polecam CDP-Cholinę
Chodzi Ci o moklobemid ? Możesz rozwinąć myśl ?
Po prostu egzystuje w tym matrixie
  • 5199 / 918 / 0
fraktal, suplementacja 1-0-1-0-1
j ostatnia wrzuta rano a na wieczór zarzucasz psychodelik. To co się dzieje, to chyba jakby przyjąć 3x wiecej .Mega booster.
Dla mnie najlepszy nootrop jaki jadłem/.
MDMA też podbija, niektórzy opisują powrót magii.
Ja mialem źródło z Polski i byłem zadowolony.
Aniracetam żre nawet w dawkach 1.5 grama dziennie i efekty są delikatne. Tamto to kosa.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 441 / 21 / 0
Ja mam 4 paczki moklobemidu i psychiatra da mi jeszcze następne, przyjmuje na depresję i fobię społeczną wraz z pregabaliną. Ciekawa opcja z tym psajko jednak mi bardziej zależy na leczeniu, dodaniu sobie motywacji, energii do pracy.

Wybór padł na fenylopiracetam, lecz zastanawiam się czy w połączeniu z powyższymi dwoma ma to jakikolwiek sens
Po prostu egzystuje w tym matrixie
  • 9471 / 1855 / 2
Nie stosujcie fenylop z żadnymi lekami.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 5199 / 918 / 0
dlaczego ?
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

• 9471 / 1855 / 2
viewtopic.php?f=245&t=44906&start=40
Przeczytaj ulotkę.

Blokowanie rec nikotynowych niesie za sobą regulacje poszczególnych grup receptorów.
Przy problemach z np dopamina po odstawce kłopoty wrócą mocniej.
Antagonizm może reż zadziałać na zasadzie odwrócenia ruchu przekaźników.

Poza tym jasno pisze ze fenylop nie jest dla ludzi z problemami psychicznymi.
Ja mieszałem to z 4-FMA
W najlepszym przypadku na dostawce fenylop dopadnie Cie tak jak mnie stan w którym przez dwa tyg spisz po 3-4 godz.
Fajnie było jeden dzień, potem było to męczące.
Organizm nie wyrabial za mózgiem.
Po paru dniach byłem tak zmęczony, że spałem godzinę wstawalem porobiłem coś znów godzina itd.

Odwrócenie tego stanu zajęło mi dwa tyg.
A najzabawniejsze, że jakakolwiek substancja psychoaktywnych potegowala ten chory stan
Wchodzić i głosować
  • 5199 / 918 / 0
Pytam, bo ja mialem dziwne objawy gdy stosowałem aniracetam w dawkach strong a na noc wrzucałem kwetiapinę. Kilka razy było to samo, a mianowicie dziwne uczucie,h coś na kształt "rowerków" na skręcie z opio połączone z jakimiś skurczami mieśni gładkich. Jak kweta wchodziła to zamiast usnac przez godzine sie motałem na lozku i przechodzilo. Po odstawieniu racetamu bylo nnormalnie. Raczej zadna wkretka
The methapor of Life

• 9471 / 1855 / 2
Innymi słowy aniracetam pobudza takie struktury mózgu których ketrel nie blokuje.

Zresztą chcecie mieszanie tylko, żeby potem jaj nie było.
Wchodzić i głosować
ODPOWIEDZ
Newsy
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.

Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.

Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.