Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 146 / 3 / 0
Przeprowadziłem się do Niemczech. Nordrhein-Westfalen, ktoś coś?
Zanim oddała mi każdy kawałek swojego ciała, pierw sprzedała mi swoją duszę !!
Rozpocząłem więc konsumpcję, jednak wiedziałem że pustką którą kupiłem nie nasycę pożądania.
Zbrukałem jej ciało, napełniłem duszę.
Odeszła skalana !
  • 486 / 27 / 0
[mention]Fister[/mention] mail ;)
ciris@tutanota.com
  • 1825 / 106 / 20
Co do Berlina, to w okolicach Warschauer Straße, nie powinno być większego problemu z załątwieniem czegoś, sami mi ludzie na ulicy proponowali Extasy.
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 762 / 35 / 0
W osnabrucku heroine i koks do zalatwienia od reki. Park przy hauptbahnhof.
„Na ulicy przed domem leżał kot z białym kołnierzykiem, ni to grzejąc się w słońcu, ni to raczej jednak nie żyjąc, wnosząc z faktu, że nie było słońca ani żadnych innych przyczyn, by leżeć wśród pędzących samochodów.”
  • 1 / / 0
Berlin "kottenbuser tor lub park" stacja kolejki naziemnej...sami zaczepiają
  • 834 / 18 / 0
Re: Niemcy
Nieprzeczytany post autor: Huk »
@up a co oferuja?
Treść postu autora to jakieś pierdolenie - tak w skrócie dla tych, którym nie chce się czytać heh
  • 0 / / 0
Hej. Jestem od jakiegoś czasu w Niemczech i szukam pomocy( ciśnienie) :) jest ktoś z okolic Baden Wurtenberg? :old:
  • 1 / 1 / 0
28 sierpnia 2017Huk pisze:
@up a co oferuja?
wszystko ale nie idz tam ani w zadne inne miejsca w których sprzedają na ulicy bo dostaniesz wszystko śmiesznej jakosci. Jedynie hasz może polecić jedno miejsce ale inne rzeczy darujcie sobie
  • 108 / 43 / 0
Cześć
Panie i panowie mam pytanie, jak sytuacja z zielem w Berlinie? Jadę za dwa tygodnie i nie wiem gdzie się zakręcić 😐
Pomoże ktoś?
  • 1 / 2 / 0
Re: Niemcy
Nieprzeczytany post autor: Ferv »
Düsseldorf i okolice. Ktoś, coś może doradzić?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.