Natomiast działanie bardzo przyjemne. Dominują przyjemne efekty z wyraźną nutą psychodeli, bez rozpierdolu. Trochę przypomina psychodeliczne sorty MJ.
Czasu działania nie mogę ocenić, bo wkrótce zasnąłem.
Taki trochę offtop. Polecilibyście może jakiś podkład, który nie jebie i można palić go w domu żeby nie pozostawiał żadnego zapachu? Ewentualnie znikomy zapach może pozostawiać.
Liść Maliny ludzie chwalą że dobry podkład pod maczane. Ewentualnie Szałwia albo Podbiał,prawoślaz.
Kanna nie paliłem od czasów zdelegalizowania UR-144, bo te chimnaci to są zwykłe mózgotrzepy, a ja szukam czegoś do chilloutu, chyba znalazłem:)
One pill makes you larger, and one pill makes you small
And the ones that mother gives you, don't do anything at all
Ja mimo wszystko zawsze preferuję Damianę :) - tylko bez łodyżek!!!
A żeby offtopu nie było, tak jak przypuszczałem to kanna miksuje się z benzo haraszo, usypia nie wiadomo kiedy, ale trochę kofeiny (nawet koka-cola daje radę) i jest przyjemnie, ale uwaga bo uzależnia takie połączenie.
One pill makes you larger, and one pill makes you small
And the ones that mother gives you, don't do anything at all
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę
Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.