Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 594 / 34 / 0
[mention]Winny[/mention] A może coś więcej niż 'zajebiście' ? :retarded:
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 658 / 53 / 0
Byłem wtedy jeszcze trochę zrobiony i post był pisany z autobusu więc nie chciało mi się tworzyć tr.

Nadal średnio mi się chce, no ale...
Na oko posypane 25-30mg. Przyjęte donosowo.
Wjazd to było ok. 30min w moim wypadku, za to co ciekawe nie było obarczone żadnym bodyloadem, zazwyczaj ładując p.o doświadczałem niezbyt intensywnych ale jednak objawów.
Mieszkam w Poznaniu w tym momencie, więc niektórzy użytkownicy będą mieli dokładny obraz tego co mówię, a mianowicie s&s.

Trip w znaczej części odbył się na jednym z mostków wchodzących w jezioro maltańskie, gdzie siedzieliśmy słuchając muzyki "z dżejbiela".
Jakość zaskakująco niezła jak na takie pudełko, na tyle niezła, że można było się położyć i odpłynąć. Fantastyczne efekty dawały drobne fale dopasowujące się do muzyki.
Do tego albo mieliśmy taka wkrętkę, albo dziwne zrządzenie losu bo wydawało się jakby często w kulminacyjnych momentach zrywał się wiatr :D
Podświetlana "fontanna" (dla ludzi nie z okolic-po prostu podświetlony od dołu ogromny słup wodny z jakiejś parodyszowej pompy na środku jeziora) też robiła bardzo miłe wrażenie.

Umysłowo było zaskakująco klarownie. Dość dużo przemyśleń ale kompletnie bez chaosu, a homipt potrafił mocno porwać mnie ze sobą. Tym razem ja byłem za sterami.

Info w pigułce:
-Ladowanie: 30 min
-Trip: nie mogę powiedzieć bo jaralem mj potem co go znacznie wzmocniło i przedłużyło, jednak peak rzeczywiście może być ok 20 min krótszy niż przy p.o.
-Bodyload: brak
-Ogólne wrażenia: nadal zostanę zwolennikiem p.o, natomiast sniff również spisał się zaskakująco dobrze. Nie spodziewałem się.

PS Spływ z zaskoczenia nawet po takiej dawce sprawił, że prawie puściłem pawia. Szybki łyk Cisowianki uratował sytuację, ale wybitnie gorzkie gówno. Na szczęście nie drażniący jak po ketonach.

Chaos Aksjologiczny
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
  • 306 / 15 / 0
Czy jak wcześniej palilem maczanke z fufa (15h) to luzno mogę ladowac 50mg zeby bylo milo czy ten fuf wczesniej moze cos splycic?
  • 1610 / 55 / 0
Z tego co wiem to opiaty smyrają coś o sero, więc jak chcesz optymalnie to musisz czekać miesiąc. Sorey : d

A to tak dla pewności. Analogicznie, tylko z Tramadolem?
  • 68 / 2 / 0
z tym miesiacem to żart prawda?

nie siedzę w opio więc nie wiem jakie mają powinowactwo do serotoniny

Ale nie ma synergii między 4-ho-mipt a opio co niejedna znajoma osoba potwierdziła walac chomika nawet w czasie ciągu opio

a żart dlatego że jaki miesiąc? nawet bo substancjach które neutralizuja tryptaminy wystarczy 2 tygodnie GÓRA 3 (Ale to po długim okresie brania) na pełnię działania...
  • 663 / 13 / 0
Za tak chamskie dezinformowanie powinny lecieć co najmniej warny. W ogóle to co się ostatnio dzieje na tym forum to jakaś porażka. Pewne osoby nagminnie postują tu dezinformację, w dodatku na tematy wielokrotnie już omawiane. Najgorsze, że część z nich przejawia wyraźną tendencję do dowartościowywania się poprzez uporczywe przyjmowanie roli "kompetentnych" pomimo braku elementarnej wiedzy. Nie będę tu przytaczał konkretnych wypowiedzi oraz nicków, bo ten temat nie do tego służy, ale jak na dniach znajdę czas, to założę takowy w odpowiednim dziale, bo sytuacja jest dość poważna. Celem tego forum jest szerzenie wiedzy i redukcja szkód, a to co się tu ostatnio odpierdala całkowicie przeczy tym założeniom. Tylko czekać, aż jakiś "fachowiec" doradzi komuś coś co skończy się tragedią.

Wybaczcie, ale od tygodni poruszony problem rzucał mi się w oczy i generował przedstawione emocje. Post Matrixara przelał szalę goryczy, choć stanowi tu tylko kroplę.

Wracając do tematu. @Rurugs: Możesz spokojnie zarzucać, odczujesz pełną moc. Między fentanylami a tryptaminami nie ma żadnej tolerancji krzyżowej. Enjoy.
  • 1610 / 55 / 0

Wybacz ; )
Ale jak się można było domyśleć to był domysł. Zresztą widzisz że sam się zastanawiałem.
Dzięki
  • 663 / 13 / 0
Skoro tylko się domyślałeś, to czemu nie dołączyłeś się do pytania, tylko odpowiedziałeś twierdząco, tak jakbyś dysponował odpowiednią wiedzą?
25 sierpnia 2017Matrixar pisze:
jak chcesz optymalnie to musisz czekać miesiąc
Wprowadziłeś naszego kolegę w błąd. I pomyśl, jakbyś się poczuł, gdybyś to Ty planował tripa, ale został wprowadzony w błąd, myśląc, że musisz poczekać miesiąc. Załóżmy, że nikt by Cię nie doinformował, więc poczekałbyś ten miesiąc, a dopiero później dowiedział się, że mogłeś spokojnie zarzucać nawet tego samego dnia. Trochę chujowa sytuacja, nie? Na przyszłość zanim komuś twierdząco odpowiesz tylko się domyślając sprawdź gdzieś czy Twój domysł jest prawdziwy czy nie, aby podobne sytuacje się nie zdarzały, bo zarówno użytkownicy jak i samo forum cierpi przez takie zachowania.
z tramadolem?
Między tryptaminami a tramadolem również nie występuje tolerancja krzyżowa. Uogólniając - między opio, a tryptaminami takowa nie występuje.
  • 1610 / 55 / 0
Tryptaminek pisze:
Skoro tylko się domyślałeś, to czemu nie dołączyłeś się do pytania, tylko odpowiedziałeś twierdząco, tak jakbyś dysponował odpowiednią wiedzą?
jak chcesz optymalnie to musisz czekać miesiąc
Wprowadziłeś naszego kolegę w błąd. I pomyśl, jakbyś się poczuł, gdybyś to Ty planował tripa, ale został wprowadzony w błąd, myśląc, że musisz poczekać miesiąc. Załóżmy, że nikt by Cię nie doinformował, więc poczekałbyś ten miesiąc, a dopiero później dowiedział się, że mogłeś spokojnie zarzucać nawet tego samego dnia. Trochę chujowa sytuacja, nie? Na przyszłość zanim komuś twierdząco odpowiesz tylko się domyślając sprawdź gdzieś czy Twój domysł jest prawdziwy czy nie, aby podobne sytuacje się nie zdarzały, bo zarówno użytkownicy jak i samo forum cierpi przez takie zachowania.
z tramadolem?
Między tryptaminami a tramadolem również nie występuje tolerancja krzyżowa. Uogólniając - między opio, a tryptaminami takowa nie występuje.
No, troche źle napisałem : P
Ale jednak opiaty powodują wzrost serotoniny czyż nie?
  • 658 / 53 / 0
Nie

Nie wiem tylko jak to właśnie wygląda z tramadolem, ale inne raczej nie. Przynajmniej nie w ten sposób by kolidować.
Chaos Aksjologiczny
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
ODPOWIEDZ
Newsy
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.

Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami

Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.