Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Dawka 0.25mg doraźnie ma zupełnie inne efekty niż branie codziennie dawek 1mg i większych. 0.25mg przypomina wejście LSD albo bardzo małą dawkę LSD. Super się słucha muzyki, seks też jest lepszy, wycieczki piesze są fajne. Przy dużych, regularnych dawkach niestety popęd się obniża i się człowiek rozleniwia.
Przy dawkach 0.5mg to można już poczuć negatywne skutki Risperidonu, takie jak nadmierny apetyt, ospałość itp.
Ja mam doświadczenie już 15 lat, i co najmniej raz w miesiącu sobie jedną tabletkę rozkruszę dlą spotęgowania fazy. Psychiatra mi przepisuje już tak długo ale nie biore tego świństwa bo moja psychoza jest pozytywna i dobrze mi z nią.
Absolutnie odradzam brania tej trucizny codziennie i w większych dawkach chyba, że ktoś ma mocną i negatywną psychoze.
pierwsze slysze o dzialaniu rekracyjnym neuroleptykow.To sa leki na psychozy a nie do cpania.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
UJebany, https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2848462/
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
2) dobrze znosi bad trip po zielsku (3 mg leku)
3) średnio-słabo zmniejsza bad trip na psychodelikach (przynajmniej jeśli chodzi o tryptaminy, włącznie z podgrupą lizergamidów), również w tym przypadku dawkowanie 3 mg. Naczytałem się na reddicie i innych bluelightach, jak to neuroleptyki atypowe niwelują fazę w razie czego w przysłowiowym mgnieniu oka - tu i teraz - ale już dwie osoby z mojego otoczenia udowodniły w ostatnim czasie, że z kwasem tak wcale nie jest. Niewątpliwie plusem ich podania jest to, że taka osoba szybciej pójdzie spać, niż gdyby musiała przejść bad tripa bez tychże leków - po pewnym czasie "zaśnie" w trakcie badtripa, tym samym skracając go. Ale nie jest to bynajmniej magiczna różdżka, która w ciągu 15-20 minut rozwiąże problem osoby na bad tripie i przywróci do normalnego stanu.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.