Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 2876 / 267 / 0
tylko wiadro, inaczej nie jaram

oczywiście fifka wbita prawie na max z kozackiego skuna, zapraszam każdego kto twierdzi że to dla amatorów
  • 34 / / 0
wiadro jest spoko nic nie ucieka
wizualnie wypas jak się wypełnia

no i sieka jak złe
Uwaga! Użytkownik b3bs0n jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / 2 / 0
wiadro jest dla mnie kurwa najlepsze, a szczególnie gdy masz małe ilości sortu a chcesz mieć faze jak najdłużej
  • 2876 / 267 / 0
właśnie montuję wiadro z zajebistego ziółka i uciekam na nocny rower, polecam mocno taki mix
  • 823 / 11 / 1
Spróbujcie sobie kiedyś walnąć wiaderko z dużego cybucha (0,5g) od bonia takiego bąbelka, na to sitko żeby wszystko przepalić i 2 litrowa butla. Jak ktoś w ciągu to można wymieszać z haszem albo zrobić kanapkę z kieffem z młynka. Jest kozak. Tylko od tych wiaderek już mi płuca świszczą, mam wrażenie, że to od gorącego dymu/temperatury dlatego przerzuciłem się na lodową faje :P
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 3 / / 0
raz użyłem wiadro po śledziach, noo jakie było moje zdziwienie, zajebałem w płuco i zamiast spodziewanego posmaku weeda zajechało śledziami, noo mało sie nie zbełtałem, na szczęście nie wpłynęło to na na faze %-D
  • 22 / 1 / 0
@up lol %-D
Wiaderko to mój ulubiony sposób, bo estetyczny i nic się nie ulatnia.
Czasem tylko się nie chce montować albo butli brakuje, dziś mam 1,5 litra mirindy jak dopiję może pobawię się w konstruktora
Uwaga! Użytkownik p0th34d jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5946 / 1228 / 43
Ja też wkręciłem się w wiadra. Ale preferuję "wodospadzik", w kuchni leżą przepalone butelki. Zawsze jest pod ręką.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 3688 / 609 / 1
Szczytem sztuki jest ściągnąć tłoczenice z morskiego oka xD widziałem u kogoś w awatarze na steamie grając w csa
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 2229 / 370 / 0
Nie ma to jak z basenu :D
i jeszcze sobie popływać
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.