Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Dawka 0.25mg doraźnie ma zupełnie inne efekty niż branie codziennie dawek 1mg i większych. 0.25mg przypomina wejście LSD albo bardzo małą dawkę LSD. Super się słucha muzyki, seks też jest lepszy, wycieczki piesze są fajne. Przy dużych, regularnych dawkach niestety popęd się obniża i się człowiek rozleniwia.
Przy dawkach 0.5mg to można już poczuć negatywne skutki Risperidonu, takie jak nadmierny apetyt, ospałość itp.
Ja mam doświadczenie już 15 lat, i co najmniej raz w miesiącu sobie jedną tabletkę rozkruszę dlą spotęgowania fazy. Psychiatra mi przepisuje już tak długo ale nie biore tego świństwa bo moja psychoza jest pozytywna i dobrze mi z nią.
Absolutnie odradzam brania tej trucizny codziennie i w większych dawkach chyba, że ktoś ma mocną i negatywną psychoze.
pierwsze slysze o dzialaniu rekracyjnym neuroleptykow.To sa leki na psychozy a nie do cpania.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
UJebany, https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2848462/
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
2) dobrze znosi bad trip po zielsku (3 mg leku)
3) średnio-słabo zmniejsza bad trip na psychodelikach (przynajmniej jeśli chodzi o tryptaminy, włącznie z podgrupą lizergamidów), również w tym przypadku dawkowanie 3 mg. Naczytałem się na reddicie i innych bluelightach, jak to neuroleptyki atypowe niwelują fazę w razie czego w przysłowiowym mgnieniu oka - tu i teraz - ale już dwie osoby z mojego otoczenia udowodniły w ostatnim czasie, że z kwasem tak wcale nie jest. Niewątpliwie plusem ich podania jest to, że taka osoba szybciej pójdzie spać, niż gdyby musiała przejść bad tripa bez tychże leków - po pewnym czasie "zaśnie" w trakcie badtripa, tym samym skracając go. Ale nie jest to bynajmniej magiczna różdżka, która w ciągu 15-20 minut rozwiąże problem osoby na bad tripie i przywróci do normalnego stanu.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.