Syntetyczny opioid, będący jednocześnie agonistą oraz antagonistą receptorów opioidowych.
Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2372 / 315 / 0
@Jamedris - pewnie chodziło Ci o PWD (Precipitated Withdrawal) ;)
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 322 / 36 / 1
Jest szansa nawet, że U w niekoniecznie kosmicznej dawce przebije bupre. Ale nie bez powodu jest to RC. Ktoś chętny do testów?
What's left of me?
  • 12456 / 2421 / 0
Moim zdaniem spokojnie się przebije - szczególnie, że suckmyblood wziął jednorazowo tylko 2mg. po 24h (48h max) od tej dawki to całe "U" powinno działać normalnie.
  • 3542 / 577 / 1
SPRAWDZONE INFO pisal o tym instant skręcie po buprze. ale sie czegos nauczylem chociaz
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 12456 / 2421 / 0
Ten instant skręt można wywołać TYLKO biorąc bupre będąc jeszcze zgrzanym innym opio. Nigdy odwrotnie.
  • 2372 / 315 / 0
@jezus_chytrus przechodziłeś kiedyś tego instanta ? Podobno trwa to parę godzin....6-8h tak gdzieś czytałem.. Jeśli faktycznie dało by się zamknąć w powiedzmy 10h to nie wiem czy sam bym się na to nie zdecydował na reset po ponad roku ciągu PST. 10h zajebistego cierpienia vs 6 albo więcej dni mniejszego ale też przejebanego to ciekawa alternatywa. O ile jest to, mimo całego skondensowania "wrażeń" ciągle bezpieczne.. Wyłaziłem na sucho, bez żadnej obstawy z konkretnych ciągów alkoholowych...właściwie potężnych zatruć, przy których skręt po 10msc helu iv uważam za spacerek, to pewnie dałbym rade z PWD's.
Tylko musiałoby to trwać faktycznie do tych 10h + powiedzmy reszta dnia na odpoczynek, bo wiadomo, że po takim rollercoasterze, raczej nie tryskałbym energią.
  • 31 / 2 / 0
Co prawda jednak wytrzymałam i nie wzięłam bupry tylko wytrzymałam skręta cały dzień na sucho, ale to właśnie dlatego, że nadal nie wiem jak to działa.

Jeżeli w czwartek rano wzięłabym tą bupre (zakładamy, że o instant skręcie nie ma już mowy, bo biore bupre w odpowiednim odstępie od ostatniej dawki U) i ta bupra działa z tego co wiem 24h czyli do samego piątku rano nie miałabym skręta.
No i teraz pytanie.
Jest ten piątek rano, U47 juz dotarło, bupra już nie ma odczuwalnego działania czyli pojawia sie skręt znowu.
I chodzi o to, czy czasem nie byłoby tak, że bupra juz nie dziala wiec pojawia sie skret, ale nadal jednak blokuje receptory i wziecie U nic nie da, skręta nie zaleczy? Tak to działa czy nie?
words cannot express how much I don't care
  • 12456 / 2421 / 0
To U zadziała, tylko może nie tak mocno, jak przed buprenorfiną. Spokojnie - zaleczysz skręta bez problemu.

@AlienForms

Nie miałem nigdy PWD, bo wiedziałem, jak się obsługiwać buprenorfiną : )
  • 2372 / 315 / 0
z takiego kawałka plastra 2mg przyklejonego na 2-3h na dziąsło, da rade jeszcze coś później wycisnąć ? Wyciągnąłem z japy po jakiś 2-3 godzinach bo czułem, że już dobrze się wkręciło, ale nie wywaliłem bo to ostatni kawałek a dopiero jutro będę w stanie nabyć nowy. Ile Wam się bupra dojapnie przyjęta utrzymuje ? tzn, kiedy czujecie że schodzi i ew. wkręca się skręt ponownie jeśli zaleczaliśmy
  • 12456 / 2421 / 0
Wczoraj podczas robienia pompek coś mi się zepsuło w plecach : /

Mam w domu 1 fiolkę Bunondolu 0.4mg, która została mi po "substytucji".

Od ok 4 lat zero opio - myślicie, że to ryzyko?
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana a zdrowie jamy ustnej: Nowe badania kontra nikotyna i snus. Co szkodzi bardziej?

Największe jak dotąd badanie długofalowego wpływu marihuany na zdrowie wykazało… tylko pogorszenie stanu dziąseł – a i to w mniejszym stopniu niż przy używaniu tytoniu czy snusa! Nie zaobserwowano innych poważnych negatywnych skutków zdrowotnych.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.