Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
08 sierpnia 2017grv2 pisze: po to jest podziałka zeby przełamać ...poza tym jezeli czegos nie znasz to bierzesz 1\2 zeby nie zrobić sobie kuku.
niestety ludzie to idioci wiec troche rozumiem o co ci chodzi.
swoja droga te cukierki widziałem rok temu wiec ciekawe ktory to rzut albo ile tego zrobili sztuk
moze trzeba wycieczke zrobic do Ciebie :D
P.S W tych czasach gdzie pille standard to ok 250 z hol to tylko zaczynać od poł bo i ta połowa wyrwie z butów przecietnego kowalskiego a cała tak jak wyżej piszą może zrobic nie ciekawie a co dopiero dziewczynie u mnie kolezanki mniej wiecej ok 55 kg waża i zazwyczaj zacyznają od 1/3 i tak mają dobrze w chuj jak np ostatnio po tych niebieskich rebullach i pozniej dojadaja sobie tez po 1,3 i sie bawia z usmiechem całą noc. Z MDMA trzeba uważać to nie wład :D
07 sierpnia 2015oberdiler pisze:Jak zwykle muszę wszystko sam testować organoleptycznie3majmysie pisze:Okrągłe, twarde niebieskie VW z podziałką.
Wie ktoś co w nich siedzi ?
From NL![]()
Po zjedzonej połówce było mega pluszowo, dojedzona później połówka wypierdoliła mnie do krainy OZ![]()
GRUBO ponad 200 mg muszą mieć)
Swoje żarłem, swoje wiem ( ;
*Później dodam foto*
Dzisiejszej, nadchodzacej nocy mamy z drużyna pierscienia uderzac na rave party i zapodawać białe LOCKi, z wygladu jak grube prostokaty, okolice stolicy, podobno jest tam ok. 280 mg MDMA, ale chciałbym zapoznać się z Waszą opinią. Wiecie coś na ich temat? Ktoś jadł? opisałby swój stan, dawkowanie i czy to legitne (chodzi mi o sklad, wazne jest dla mnie to zeby to była emka, a nie jakiś badziew), czy lepiej nie ruszać?
myślelismy nad zapodaniem 1/2 oral na poczatku, waze 70 kg+, reszta znajomych w podobnie +/- 10 kg max 15 sami faceci
09 sierpnia 2017oskar49 pisze: Poprostu nareszcie zarzuciłeś dobre koło na dobrej jakości MDMA 200+ i dlatego miałeś taka magie po Malpkach zajebista i długą u mnie teraz aktualnie z tych co testowanych to redbulle niebieskie testowane na ok 240 mg dobrej jakości MDMA i jedna mi na impreze starczyła i była magia przez wiele godzin tak jak po małpkach ja zzarzucalem tak 2x poł w odstepie 2h i cała impreza przelatana z uśmiechem :D
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.